Acció Social, Treball i Família, i Centre Obert

acciosocial@tarrega.cat
mas@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Acció Social, Treball i Família, i Centre Obert / Notícies / El teixit associatiu de Tàrrega participa en les tasques de classificació de productes donats durant el Gran Recapte

El teixit associatiu de Tàrrega participa en les tasques de classificació de productes donats durant el Gran Recapte

Publicat el 04-12-2017
La capital de l’Urgell respon a la crida solidària amb la recollida de 18.600 quilos d’aliments i productes de neteja i d'higiene personal
El teixit associatiu de Tàrrega participa en les tasques de classificació de productes donats durant el Gran Recapte

Alumnes de l'Escola Pia han participat avui a les tasques de classificació al Magatzem d'Aliments Solidaris de Tàrrega

El teixit associatiu de Tàrrega ha col·laborat un any més en les tasques de classificació dels productes recollits durant el Gran Recapte. Per exemple, alumnes i professors de l’Escola Pia han ajudat avui a fer el recompte de productes a la seu del Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega, on es dipositen totes les donacions recollides. Altres entitats que han contribuït al desenvolupament de la campanya han estat l’Agrupament Escolta, l’Associació Alba i Creu Roja a més dels altres voluntaris inscrits. Creu Roja també col·labora durant tot l’any en la gestió del Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega, servei de titularitat municipal.

El Gran Recapte 2017 a la capital de l’Urgell s’ha saldat amb 18.600 quilos de productes alimentaris i articles de neteja donats durant els dies 1 i 2 de desembre. Llet, oli de gira-sol, llegums, sucre, farina, productes d’higiene personal i de neteja de la llar han estat els productes demanats. Les donacions s’han recollit en 10 punts: Caprabo (3 centres), Plusfresc, Lidl, Dia, Mercadona, Condis, Bonàrea i Esclat. A més, s’ha registrat una donació de Disbo (1.000 quilos) i una altra de l’Associació Agrat (100 quilos).

Com a novetat destaca enguany la incorporació del nou supermercat Esclat de Tàrrega. Aquest ha estat el punt on s’ha lliurat més volum de donacions. L’establiment, a més, signarà aviat un conveni mitjançant el qual esdevindrà punt de recollida per a donació de minves (productes amb data de caducitat propera) dos cops per setmana durant l’any. El conveni s’afegirà als que ja són vigents actualment amb Plusfresc, Caprabo i Lidl. La iniciativa solidària del Gran Recapte a la capital de l’Urgell suma els esforços de més de 200 voluntaris als punts de recepció, transport i logística. El Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega ha atès durant aquest any 2017 unes 130 famílies, xifra que es tradueix en 424 persones beneficiàries.

  • Compartir a