Cultura

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura / Events / Inauguració de l'exposició sobre indumentària històrica: "VESTIR LA MODA. MODES DE VESTIR A LES TERRES DE LLEIDA (segles XVIII-XX)"

Inauguració de l'exposició sobre indumentària històrica: "VESTIR LA MODA. MODES DE VESTIR A LES TERRES DE LLEIDA (segles XVIII-XX)"

Dissabte 28 de gener · 7 tarda · Museu Comarcal de l'Urgell (Carrer Major, 11)
Quan 28/01/2017
de 19:00 a 21:00
On Museu Comarcal de l'Urgell (Carrer Major, 11)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Als museus lleidatans es conserven diferents peces d'indumentària, principalment dels segles XVIII, XIX i XX, que permeten veure, a través del vestuari de la població, el procés de canvi social i econòmic que es va viure a Europa en aquella època. Són objectes conservats per les famílies com a béns preuats que han passat de generació en generació i que finalment han arribat, a través de donacions, als museus de cada territori. Aquesta exposició pretén donar a conèixer aquests fons i difondre la tasca que s'està fent des de les institucions museístiques del país pel que fa a la documentació, conservació, estudi  i difusió del patrimoni. Organitza: Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran. Oberta fins al 19 de març.


HORARIS: De dilluns a dimecres, d’11 a 14 h

· De dijous a diumenge (i festius), d’11 a 14 h i de 19 a 21 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a