Cultura

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 14 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura / Events / FIRATÀRREGA · Suport a la Creació: Assaig obert de MVMPRODUCCIONS amb l’espectacle “aXamor”

FIRATÀRREGA · Suport a la Creació: Assaig obert de MVMPRODUCCIONS amb l’espectacle “aXamor”

Dijous 20 de juliol · 8 vespre · Plaça dels Àlbers
Quan 20/07/2017
de 20:00 a 21:30
On Plaça dels Àlbers
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Suport a la Creació

FiraTàrrega presenta el programa Suport a la Creació 2017, que enguany arriba a la setena edició. Seran 14 companyies nacionals i internacionals (Portugal, Xile i Uruguai) que realitzaran residències artístiques a Tàrrega per a preparar els seus projectes escènics i que posteriorment es presentaran a la 37a FiraTàrrega, del 7 al 10 de setembre. A través d’aquest programa, es dinamitza els processos de creació artística innovadors així com aquells que continguin elements de participació activa per part de la ciutadania. Un dels trets distintius del programa Suport a la Creació és precisament la voluntat d’apropar a la ciutadania de Tàrrega els processos de creació de les companyies seleccionades. El projecte ha esdevingut un programa d’activitats complementari a l’oferta cultural del municipi oferint entre els mesos d’abril i setembre un seguit d’assajos oberts a la població.

Assaig obert de MVMPRODUCCIONS amb l’espectacle “aXamor”

Espectacle de carrer que fa un reconeixement als referents dramàtics oblidats de la literatura del Siglo de Oro i que té l'objectiu de posar la dona en el centre de l'escena. En el nus del conflicte, els escriptors auris i un comando d'escriptores de l'època liderades per María de Zayas protagonitzen una batalla dialèctica centrada en el paper de la dona en aquest període. Un contrapunt contemporani i enginyós a la tradicional mirada androcèntrica de la història de la literatura. Una coproducció de FiraTàrrega i el Festival de Almagro, dirigida per Txell Roda. Gratuït.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a