Cultura

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura / Events / FIRATÀRREGA · Suport a la Creació: Assaig obert de VALERIA PÍRIZ amb l’espectacle "DIEZ DE CADA DIEZ"

FIRATÀRREGA · Suport a la Creació: Assaig obert de VALERIA PÍRIZ amb l’espectacle "DIEZ DE CADA DIEZ"

Dijous 31 d'agost · 2/4 de 8 vespre · Nova ubicació: Plaça del Carme
Quan 31/08/2017
de 19:30 a 21:30
On Nova ubicació: Plaça del Carme
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Suport a la Creació

FiraTàrrega presenta el programa Suport a la Creació 2017, que enguany arriba a la setena edició. Són 14 companyies nacionals i internacionals (Portugal, Xile i Uruguai) que realitzen residències artístiques a Tàrrega per a preparar els seus projectes escènics i que posteriorment es presentaran a la 37a FiraTàrrega, del 7 al 10 de setembre. A través d’aquest programa, es dinamitza els processos de creació artística innovadors així com aquells que continguin elements de participació activa per part de la ciutadania. Un dels trets distintius del programa Suport a la Creació és precisament la voluntat d’apropar a la ciutadania de Tàrrega els processos de creació de les companyies seleccionades. El projecte ha esdevingut un programa d’activitats complementari a l’oferta cultural del municipi oferint entre els mesos d’abril i setembre un seguit d’assajos oberts a la població.

Assaig obert de VALERIA PÍRIZ amb l’espectacle DIEZ DE CADA DIEZ

Performance nascuda a partir d'una sèrie de 12 feminicidis ocorreguts a principis del 2015 a l'Uruguai i que posa en el centre del debat la violència de gènere. Un espectacle d'aquesta artista visual i performer uruguaiana que utilitza una tècnica de creació de motlles de figures humanes a base de precintatge amb cinta adhesiva. Una proposta d'abast participatiu en la qual intervenen 10 actrius i 10 artistes visuals. Gratuït.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a