Cultura

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura / Notícies / Tàrrega celebra amb èxit el 4t Festival de Música Familiar Lo Closcamoll, que aplega prop de 2.000 espectadors

Tàrrega celebra amb èxit el 4t Festival de Música Familiar Lo Closcamoll, que aplega prop de 2.000 espectadors

Publicat el 21-04-2018
Macedònia, Albercocks, Xiula i Jordi Tonietti, apostes musicals del certamen · Com a novetat, s’ha estrenat un espai multisensorial ideat per l’artista targarí David Giribet

Tàrrega ha celebrat avui dissabte amb gran èxit la quarta edició de Lo Closcamoll - Festival de Música Familiar de Ponent, el qual ha repetit ubicació a l'Escola Àngel Guimerà. El certamen es consolida amb una oferta lúdica pensada per al públic familiar juntament amb espais de jocs, animació, tallers, paradetes i food trucks. Aquest any s'ha estrenat a més un nou espai multisensorial de llum, colors i música ideat per l'artista audiovisual David Giribet, ubicat dins el nou poliesportiu que acaba d'estrenar l'escola. Lo Closcamoll, impulsat per un grup de mares i pares de l’Associació Agrat, ha congregat prop de 2.000 espectadors.

Closcamoll 2018Ha destacat la presència del grup juvenil Macedònia, que aquest any ha guanyat el premi del públic de la revista Enderrock. Del cartell també han recollit molts aplaudiments el grup Albercocks, que realitzen versions de bandes sonores de pel·lícules de Disney; la banda Xiula, considerada un dels grups d'animació infantil revelació dels últims anys; i l'animador Jordi Tonietti.

Lo Closcamoll ha comptat amb un ampli ventall de tallers i activitats com jocs de fusta gegants, contacontes, photocall, pintacares i espais de descans i alletament. Des que va néixer el Closcamoll fa 4 anys, l’organització destina el 10% dels beneficis de les entrades a una causa social. Aquest any es dóna suport a l’entitat Down Lleida. La convocatòria compta de nou amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, que ha aportat 3.300 euros de subvenció.

  • Compartir a