Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran

esports@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran / Notícies / Tàrrega posa en servei un nou Espai Lúdic i de Salut per a la Gent Gran al solar de les antigues piscines

Tàrrega posa en servei un nou Espai Lúdic i de Salut per a la Gent Gran al solar de les antigues piscines

Publicat el 10-01-2018
Projecte finançat per la Diputació de Lleida amb l’objectiu de promoure l’activitat física i els hàbits saludables · Es tracta del segon equipament d’aquestes característiques a la capital de l’Urgell
Tàrrega posa en servei un nou Espai Lúdic i de Salut per a la Gent Gran al solar de les antigues piscines

Usuaris al nou Espai Lúdic i Salut a Tàrrega

Tàrrega ha habilitat un Espai Lúdic i de Salut per a la Gent Gran al solar de les antigues piscines d’estiu. Es tracta d’un circuit d'exercicis suaus per afavorir l’activitat física i els hàbits saludables. L’equipament és una de les intervencions que el consistori targarí du a terme amb l’ànim de convertir l’esmentada finca urbana en una zona d’esbarjo i passeig oberta a la ciutadania. Els aparells de l’Espai Lúdic i de Salut per a la Gent Gran han estat subvencionats en la seva integritat per la Diputació de Lleida amb un import d’11.665 euros a través d’una línia d’ajuts destinada a fomentar l’ocupació activa en el lleure.

 Segon equipament d’aquestes característiques a Tàrrega

Ubicat a la cantonada entre els carrers de La Plana i Sant Pere Claver, és el segon Espai Lúdic i Salut per a la Gent Gran que es posa en servei a la capital de l’Urgell. El primer està situat al carrer de Joan Tous, a la llera del riu Ondara. Aquest tipus d’equipaments estan especialment dirigits a la gent gran si bé són aptes per a usuaris de totes les edats. El circuit està dissenyat per treballar la mobilitat, l’equilibri i la coordinació del cos. L’espai també compta amb proves per a estimular la memòria, la coordinació visual i la capacitat d’observació. El regidor d’Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran, Jaume Folguera, manifesta que la ubicació del nou Espai Lúdic i de Salut “dóna vida a un espai públic recentment creat que es vol popularitzar entre la ciutadania”. A més, destaca el fet que ha quedat integrat dins el Parc Esportiu, ja que es troba a tocar del Pavelló del Club Natació Tàrrega i el Club Tennis Tàrrega.

Les antigues piscines s’enderrocaren a l’abril

L’Ajuntament de Tàrrega enderrocà l’abril passat les instal·lacions de les antigues piscines en desús i deixà endreçat un espai urbà de 2.500 m2 que acumulava deixalles i runa. El terreny és qualificat pel Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) com a sòl residencial edificable si bé les subhastes públiques quedaren desertes en el seu moment. Per això, el consistori targarí decidí llavors destinar el terreny a espai públic de passeig.

  • Compartir a