Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran

esports@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran / Notícies / Tàrrega celebra amb èxit la seva 13a Trobada de Modelisme Naval, amb una setantena de reproduccions

Tàrrega celebra amb èxit la seva 13a Trobada de Modelisme Naval, amb una setantena de reproduccions

Publicat el 17-09-2017
Els participants exhibeixen a les Piscines Municipals maquetes artesanes de vaixells en miniatura · Acurades rèpliques a motor, vela i vapor, a més de submarins

Vegeu més fotos al nostre Facebook, fent un clic aquí

Tàrrega ha celebrat avui diumenge la 13a edició de la seva Trobada de Modelisme Naval, una cita que amb els anys ha arrelat en el calendari d’esdeveniments de la ciutat. La convocatòria ha aplegat una setantena de rèpliques de vaixells a escala reduïda, exhibides per una quarantena d’artesans arribats de les quatre demarcacions catalanes. El bon temps, a més, ha afavorit la presència d’un concorregut públic de caire familiar. La 13a Trobada de Modelisme Naval de Tàrrega s’ha desenvolupat de 9 del matí a 6 de la tarda al recinte de les Piscines Municipals. Com és costum, els participants han presentat reproduccions artesanes realitzades amb minuciositat de detalls.

Els models han recreat la navegació esportiva, mercantil i històrica, amb maquetes mogudes a vela, motor i vapor. També han solcat les aigües nombrosos submarins, un dels quals a imatge del submergible que construí el pioner Narcís Monturiol. Els organitzadors, el Club de Modelisme de Tàrrega, també han habilitat una zona per a divulgar entre els infants l'afició del modelisme.

Per tercer any consecutiu ha tingut lloc alhora un mercat de segona mà dedicat a tot tipus de vehicles de ràdio control. El Club de Modelisme de Tàrrega compta actualment amb una trentena de socis sumant les modalitats terrestres, aèries i navals. L’Ajuntament de Tàrrega, mitjançant la Regidoria d’Esports, col·labora en les diverses activitats organitzades durant l’any per l’entitat.

  • Compartir a