Promoció Econòmica

promeco@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Promoció Econòmica / Events / 16a FIRA DEL CAÇADOR "CIUTAT DE TÀRREGA" · Memorial Felip Robinat i Felip: Articles de caça, productes artesanals, exhibicions canines i eqüestres, falconeria i esports

16a FIRA DEL CAÇADOR "CIUTAT DE TÀRREGA" · Memorial Felip Robinat i Felip: Articles de caça, productes artesanals, exhibicions canines i eqüestres, falconeria i esports

Diumenge 24 de setembre · De 8 matí a 3 tarda · Càmping Municipal · Espai Felip Robinat i Felip (Avinguda de Tarragona)
Quan 24/09/2017
de 08:00 a 15:00
On Càmping Municipal · Espai Felip Robinat i Felip (Avinguda de Tarragona)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Organitza: Societat de Caçadors de Tàrrega. La Fira del Caçador “Ciutat de Tàrrega”, gran aparador sobre cinegètica a la demarcació de Lleida, divulga la pràctica de la caça com a element regulador del medi natural i motor econòmic del territori. Expositors vinculats amb el sector posen a la venda les últimes novetats en estris i roba de caça al costat de paradistes dedicats a l’alimentació i articles artesanals. Així mateix, la fira també ha guanyat atractiu entre el públic familiar gràcies a un ampli ventall d’activitats lúdiques al voltant del medi natural, l’esport i la fauna.

Fira del Caçador

En aquest sentit destaquen les exhibicions de gossos de diverses races caçadores, aus rapinyaires de falconeria, espectacles eqüestres o les demostracions aèries de l’Escola de Vol La Serra de Mollerussa. Repetirà el 9è Concurs Nacional Caní Ciutat de Tàrrega, campionat de bellesa canina organitzat per la Unió Cinòfila de Catalunya. Al programa també s’inclouen l’Open Agility Ciutat de Tàrrega (obediència de gossos) i el Torneig Internacional d’ArcTrap (modalitat francesa de tir al plat amb dianes mòbils). El Càmping Municipal, habilitat com a recinte firal, serà també l’escenari de competicions de tir amb arc, fona i carrabina.

· Acte oficial inaugural (11 matí)

· Exhibicions eqüestres amb Mediala (11 matí i 2/4 d’1 migdia)

· Mostra de falconeria (2/4 de 12 migdia i 1 migdia)

· Demostracions aèries de l’Escola de Vol La Serra de Mollerussa (12 migdia)

· Exhibició de defensa amb gossos de Borgescan (2/4 d'1 migdia)

Entrada i pàrquing gratuïts. Servei gratuït del bus municipal entre la Plaça del Carme i el Càmping de 9 del matí a 3 de la tarda.

  • Compartir a