Serveis Municipals

serveis@tarrega.cat
Cal concertar cita prèvia
973 311 608 (Brigada Municipal)
Carrer del Prat, 12 (Brigada Municipal) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Serveis Municipals / Notícies / Tàrrega arranja amb art urbà la caseta de bombeig d’aigua situada al Raval del Carme

Tàrrega arranja amb art urbà la caseta de bombeig d’aigua situada al Raval del Carme

Publicat el 03-06-2018
Iniciativa de Sorea, empresa que gestiona el cicle de l’aigua a la capital de l’Urgell, amb suport del consistori · El mural és obra d’Aleix Serra, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara

Tàrrega llueix un nou exponent d’art urbà a la via pública. L’empresa SOREA, empresa gestora del cicle integral de l’aigua al municipi, ha arranjat l’exterior de la caseta de bombeig situada al Raval del Carme amb un mural de l’artista Aleix Serra. L’edifici, conegut també com la caseta del Pla de Perelló, es trobava malmès per actes incívics. Gràcies al nou mural, la cantonada del Raval del Carme amb el carrer del Nord guanya una nota de color. A més, es tracta d’una de les infraestructures més emblemàtiques de la xarxa d’abastament d’aigua de Tàrrega: des d’aquest punt es dóna pressió a la part alta de la ciutat i també s’eleva l’aigua cap al Talladell.

Aleix Serra, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara, ha plasmat en la seva obra referències al subministrament d’aigua de boca. El seu treball fou triat d’entre 14 propostes aportades per alumnes de l’esmentada escola targarina. La comissió encarregada de seleccionar el mural guanyador estava integrada per representants de l’Ajuntament de Tàrrega; l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara; i l’empresa SOREA.

Tàrrega és un dels municipis que ha apostat per l’art urbà com a expressió creativa per ornamentar espais de la via pública. Per la seva part, SOREA potencia el coneixement sobre la gestió de l’aigua i les infraestructures en cada municipi on desenvolupa la seva gestió. D’altra banda, val a dir que l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara commemora aquest mes de juny el 240è aniversari dels seus orígens.

  • Compartir a