Urbanisme

urbanisme@tarrega.cat
Dimarts i dijous, de 8:30 h a 14:30 h (cal concertar cita prèvia)
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Urbanisme / Notícies / Nova fase del desplegament de la tecnologia 4G de telefonia mòbil a Tàrrega · Els treballs poden ocasionar interferències a la TDT, que seran resoltes de forma gratuïta · Aquí, més informació

Nova fase del desplegament de la tecnologia 4G de telefonia mòbil a Tàrrega · Els treballs poden ocasionar interferències a la TDT, que seran resoltes de forma gratuïta · Aquí, més informació

Publicat el 04-08-2017
La tecnologia 4G permetrà connexions de més velocitat i millor cobertura a la ciutat

Operadors de telefonia mòbil desenvolupen una nova fase de desplegament i adaptació de la tecnologia 4G a la ciutat de Tàrrega. El servei 4G es traduirà en una major velocitat de connexió per als dispositius mòbils, fent més ràpides les descàrregues. També es millorarà la cobertura a l’interior dels edificis i n’ampliarà l’extensió geogràfica. Així mateix, possibilitaran noves prestacions que veuran la llum els propers anys aprofitant el gran ample de banda de tecnologia 4G i permetent velocitats de fins 150 Mbps.

D’altra banda, l’arribada del nou 4G podrà afectar la recepció del senyal de televisió de TDT en alguns edificis, ja que aquesta tecnologia utilitza una banda de freqüència molt propera (800MHz). Per això, les operadores han encarregat a l’empresa llega800 l’arranjament gratuït de qualsevol tipus d’afectació als usuaris de TDT. Si algú no rep correctament el senyal de televisió, pot informar-se al telèfon gratuït 900 833 999 o a la pàgina web www.llega800.es per a solucionar les afectacions de TDT. Qualsevol actuació tècnica serà gratuïta. Val a dir que el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme obliga els operadors de telefonia mòbil a garantir que la recepció de televisió no es vegi afectada mentre van desplegant el 4G, compatibilitzant així ambdós serveis.

Si algú no rep correctament el senyal de televisió TDT,  si us plau truqueu al telèfon gratuït 900 833 999 o accediu al web www.llega800.es per a solucionar la incidència. Qualsevol actuació tècnica serà gratuïta.

Consulteu aquí en PDF el fulletó informatiu

  • Compartir a