Urbanisme

urbanisme@tarrega.cat
Dimarts i dijous, de 8:30 h a 14:30 h (cal concertar cita prèvia)
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Urbanisme / Notícies / L’Ajuntament de Tàrrega du a terme les obres de renovació del Carrer de La Pau, que es desenvolupen fins al juny

L’Ajuntament de Tàrrega du a terme les obres de renovació del Carrer de La Pau, que es desenvolupen fins al juny

Publicat el 18-02-2018
El vial s'ha tallat al trànsit i, com a alternativa, s’ha habilitat doble sentit de circulació al Carrer del Mestre Amigó · El projecte millorarà la mobilitat en la circumval·lació del nucli urbà vora el Parc de Sant Eloi
L’Ajuntament de Tàrrega du a terme les obres de renovació del Carrer de La Pau, que es desenvolupen fins al juny

El Carrer de La Pau de Tàrrega, en obres

L’Ajuntament de Tàrrega ha començat les obres d’adequació del Carrer de La Pau, les quals es desenvoluparan fins a mitjans del mes de juny. Els treballs posaran fi al deteriorament que pateix el ferm i milloraran la mobilitat en el vial de circumval·lació del nucli urbà vora el Parc de Sant Eloi. Durant l’execució del projecte, el Carrer de La Pau queda tallat a la circulació de trànsit rodat en la seva totalitat, des del pas a nivell fins al Passeig de Simó Canet. Com a alternativa, el consistori habilita el Carrer del Mestre Amigó, paral·lel al Carrer de La Pau, com a via de doble sentit de circulació. Al mateix temps, al Carrer del Mestre Amigó s’eliminen temporalment els llocs d’estacionament. També a la mateixa zona es modifica de forma provisional el sentit de la marxa al Carrer de les Santes Espines. La renovació del Carrer de La Pau s’ha adjudicat a l’empresa Promobras Caro SL per un import de 215.380 euros (IVA inclòs).

MODIFICACIONS DE CIRCULACIÓ AMB MOTIU DE LES OBRES DEL CARRER LA PAU

Subvenció de la Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida aportarà una subvenció de 120.000 euros per ajudar a finançar la inversió. La resta serà sufragada per l’Ajuntament de Tàrrega i el veïns mitjançant contribucions especials. La millora del Carrer de La Pau és un dels eixos del programa d’intervencions de la Regidoria d’Urbanisme per al present mandat. A banda de formar part del cinturó de circumval·lació vora el Parc de Sant Eloi, al Carrer de La Pau també s’agrupen diversos equipaments com el quarter de la Policia Local, l’Escola d’Adults, l’Escola Alba o l’alberg de transeünts.

Característiques del projecte

El projecte consistirà a refer el paviment de la calçada aplicant una nova capa asfàltica. També es construirà una vorera al marge sud de 2,5 metres d’amplada. S’aprofitarà alhora per ampliar les xarxes de serveis bàsics al subsòl (aigua, clavegueram, gas, electricitat i telecomunicacions). Pel que fa a l’enllumenat públic, s’instal·laran bombetes de tecnologia LED, més eficients. L’acció servirà també per suprimir barreres arquitectòniques i reforçar la seguretat mitjançant passos de vianants. L’espai de la calçada reservarà una franja de 2,5 metres d’amplada per a places d’aparcament gratuït. En total, es refaran 2.700 metres quadrats d'espai viari.

  • Compartir a