Urbanisme

urbanisme@tarrega.cat
Dimarts i dijous, de 8:30 h a 14:30 h (cal concertar cita prèvia)
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Urbanisme / Notícies / L’Ajuntament de Tàrrega inicia les obres de construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà

L’Ajuntament de Tàrrega inicia les obres de construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà

Publicat el 13-09-2017
El consistori satisfà així una vella demanda de l’escola · L’edifici tindrà també usos polivalents fora de l’horari lectiu · Inversió municipal amb ajut de la Generalitat de Catalunya
L’Ajuntament de Tàrrega inicia les obres de construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà

Imatge dels primers treballs de construcció de l'edifici, avui dimarts

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat les obres de construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà, una de les principals inversions en equipaments del present mandat. L’empresa Serboniu SL s’encarrega dels treballs amb un pressupost d’adjudicació fixat en 187.000 euros. La Regidoria d’Urbanisme preveu que les obres finalitzin d’aquí a tres mesos. La capital de l’Urgell satisfa així una vella demanda d’aquest centre públic d’ensenyament, els alumnes del qual realitzen actualment les classes de gimnàstica al pati exterior del recinte. D’altra banda, a més d’activitat física, el gimnàs permetrà acollir celebracions i trobades escolars. L’edifici tindrà una superfície de 430 metres quadrats i s’aixeca a la part posterior del recinte vora el carrer Gabriel de Tàrrega. Per no interferir en el desenvolupament de l’activitat docent, s’ha aixecat una tanca provisional de seguretat que delimita el solar de les obres.

Dinamitzar l’activitat social, cultural i esportiva al barri

L’alcaldessa Rosa Maria Perelló ha manifestat que la construcció del gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà contribuirà també a dinamitzar l’activitat social, cultural i esportiva al Barri del Cor de Maria, al sector nord del nucli urbà. Per això, l’Equip de Govern preveu que la pista del gimnàs tingui usos extraescolars fora de l’horari lectiu. Així, l’equipament també es posarà al servei de les entitats esportives de la ciutat. Tampoc es descarta un ús per activitats socials i culturals, amb un model de gestió molt similar al que ja s’aplica al pavelló multiusos del Col·legi Sant Josep. Per això, l’edifici també comptarà amb una entrada directa des del carrer Gabriel de Tàrrega, sense haver d’accedir per dins l’escola.

Inversió finançada per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya

Del cost total de la inversió, la Generalitat de Catalunya sufragarà 90.000 euros i la resta anirà a càrrec del consistori targarí. Més endavant es desenvoluparà també una segona fase amb què s’incorporaran vestidors a l’edifici i altres elements per transformar el gimnàs en un pavelló multiusos. Més endavant, es desenvoluparà també una segona fase d’obres amb què s’incorporaran vestidors a l’edifici i altres elements per transformaran el gimnàs en un pavelló multiusos.

  • Compartir a