Sou a: Inici / Acció Social d'Intervenció i Habitatge / Esdeveniments / Xerrada - taller: 'REBOST SALUDABLE, SOSTENIBLE I ECONÒMIC' amb la dietista MERCÈ CARBONELL de l'EAP Tàrrega

Xerrada - taller: 'REBOST SALUDABLE, SOSTENIBLE I ECONÒMIC' amb la dietista MERCÈ CARBONELL de l'EAP Tàrrega

Dijous 30 de març · A les 11 del matí · Oficines d'Acció Social (carrer de Sant Pelegrí, 74)
Quan 30/03/2023
de 11:00 a 12:00
On Oficines d'Acció Social (carrer de Sant Pelegrí, 74)
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat recentment una campanya per conscienciar la ciutadania contra el malbaratament alimentari. És a través del Magatzem d’Aliments Solidaris (MAS) de Tàrrega, que a banda d’oferir productes a col·lectius vulnerables també s’ha fixat com a objectiu prioritari la lluita contra el malbaratament d’aliments. Així doncs el MAS ofereix consells sobre conservació, dates de caducitat i consum preferent, aprofitament o planificació, entre altres. Una bona part de la campanya es realitza a través de les xarxes socials del servei (@MAStarrega), però també s’organitzaran altres activitats i col·laboracions per tal que es pugui arribar al major nombre de persones possible.

La primera de les xerrades per donar a conèixer mesures per reduir la quantitat d’aliments que rebutgem està programada per al 30 de març i anirà a càrrec de la dietista-nutricionista de l’EAP Tàrrega Mercè Carbonell.

  • Compartir a