Acció Social Associativa, Igualtat i Salut

acciosocial@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 311 608
Plaça Major, 1 · (Casa Consistorial) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Acció Social Associativa, Igualtat i Salut / Notícies / Les Dones Arrel de Tàrrega commemoren el seu 25è aniversari amb la plantada d’una olivera al Parc de Sant Eloi

Les Dones Arrel de Tàrrega commemoren el seu 25è aniversari amb la plantada d’una olivera al Parc de Sant Eloi

Publicat el 04-11-2018
Celebració d’un quart de segle d’activitats en favor de l’apoderament de les dones en el conjunt de la societat · L’alcaldessa Rosa Maria Perelló agraeix el compromís de l’entitat amb el col·lectiu femení i el municipi
Les Dones Arrel de Tàrrega commemoren el seu 25è aniversari amb la plantada d’una olivera al Parc de Sant Eloi

Foto de grup amb l'olivera plantada al Parc de Sant Eloi com a símbol de l'efemèride

L’Associació de Dones Arrel de Tàrrega ha celebrat avui diumenge la cloenda del seu 25è aniversari plantant una olivera al Parc de Sant Eloi com a símbol de l’efemèride. La trobada ha posat en valor la tasca esmerçada per l’entitat durant el darrer quart de segle en favor de l’apoderament de les dones en el conjunt de la societat. L’acte ha estat encapçalat per la presidenta de les Dones Arrel, Marta Torre, i l’alcaldessa Rosa Maria Perelló, la qual ha agraït el compromís de l’associació per donar més visibilitat al col·lectiu femení així com la seva plena disposició a col·laborar en les diverses activitats de la ciutat. També ha animat l’entitat a continuar treballant en el futur per a reforçar la projecció social de les dones.

Crida a la gent jove a unir-se a l’entitat

L’olivera plantada al Parc de Sant Eloi és una representació de la pau, la feminitat i la cultura mediterrània

Per la seva part, la presidenta Marta Torre ha explicat que l’olivera plantada al Parc de Sant Eloi és una representació de la pau, la feminitat i la cultura mediterrània. Al mateix temps, ha fet una crida a les dones joves a unir-se a l’entitat i garantir-ne el relleu generacional. D’altra banda, el president de l’Associació dels Amics de l’Arbre, Jaume Aligué, ha expressat l’agraïment a les Dones Arrel per deixar la seva empremta al Parc de Sant Eloi, un espai públic obert a la ciutadania. La plantada de l’olivera, a més, ha contribuït a embellir la zona enjardinada que envolta el pla dels dipòsits de la serra targarina. L’acte, arrodonit amb una xocolatada popular, també ha comptat amb la presència del regidor d’Acció Social, Joan Palou, i del regidor de Cultura, Raül Palacios.

2018, un any de celebració

Dones Arrel, que actualment té 200 sòcies inscrites, va néixer l’any 1993 amb la voluntat de donar veu al col·lectiu femení local mitjançant activitats culturals, associatives i de lleure. Durant els darrers 25 anys han desenvolupat nombroses propostes com sortides culturals, caminades, lectures o tallers d’arts i manualitats. En el decurs d’aquest 2018 han commemorat el 25è aniversari amb diversos actes com és el cas de l’homenatge tributat el passat febrer a Angeleta Balsells, primera presidenta de l’associació, i Pilarín Barrio, vocal de la primera junta.

  • Compartir a