Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Carles Pascual Pascual

Carles Pascual Pascual

Regidor a l'oposició

Carles Pascual Pascual.jpg

Grup municipal: JxCAT - JUNTS  ·  Correu electrònic:

Carles Pascual Pascual va néixer l'any 1961, és casat i pare de dos fills. Lligat al món empresarial, actualment és conseller delegat de la firma Disexpa S.L. amb seu a Tàrrega. Pascual fou membre de l'AMPA del Col·legi Jacint Verdaguer i del Col·legi Sant Josep. Actualment és membre de la junta de l'Escola de Futbol Base i de la Colònia Sant Eloi a Gerri de la Sal.

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), entra de forma activa a la vida política de la ciutat el juny del 1999 figurant a la llista electoral de Convergència i Unió (CiU). Esdevé regidor electe a l'Ajuntament de Tàrrega i exerceix de Tinent d'Alcalde i edil d'Esports. A la vegada ostenta la presidència del Patronat Municipal d'Esports i del Consell Esportiu de l'Urgell. També és membre del Comitè Organitzador dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya per a les terres de Lleida. Pascual torna a formar part de les llistes electorals de CiU als comicis municipals dels anys 2003 i 2007, i exerceix de regidor a l'oposició. Tanmateix, des del 2003 també és vicepresident del Consell Comarcal de l'Urgell i repeteix com a president del Consell Esportiu de l'Urgell. En aquest ens supramunicipal també assumeix responsabilitats en Governació, Turisme i Esports. 

A les eleccions municipals de l'any 2011 repeteix a les llistes de CiU i torna de nou al Govern local exercint de regidor de Governació. A partir del setembre de 2012, arran de la remodelació del cartipàs municipal, també assumeix Promoció Econòmica i Fires. Dins el seu partit ocupa els càrrecs de conseller nacional i president del comitè local de CDC. Als comicis locals del 2015 és reelegit edil de CiU, la força més votada, i repeteix a l'Equip de Govern com a regidor de Governació i Promoció Econòmica. També exerceix de 1r. Tinent d'Alcalde.

A les eleccions municipals de l'any 2019 figura com a número 2 a la llista presentada per JxCAT - JUNTS i surt elegit de nou regidor. El seu grup municipal exerceix actualment l'oposició a l'arc consistorial.

  • Compartir a