Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Daniel Esqué Vidal

Daniel Esqué Vidal

Regidor de Finances i Transparència · 1r Tinent d'Alcalde · Portaveu del grup municipal CUP Tàrrega - AMUNT

Daniel Esqué Vidal

Grup municipal: CUP Tàrrega  - AMUNT ·  Correu electrònic: desque@tarrega.cat 

Twitter

Daniel Esqué Vidal va néixer a Tàrrega l’any 1990. Estudià primària al CEIP Jacint Verdaguer per posteriorment cursar ESO i Batxillerat a l’IES Manuel de Pedrolo. Inicià la Diplomatura en Ciències Empresarials a la Universitat de Lleida, però a causa de la implantació del Pla Bolonya acaba cursant el Grau en Administració i Direcció d’Empreses de la mateixa universitat. Amb experiències laborals en àmbits diversos com l’auditoria de comptes i la logística, actualment exerceix de comptable a ASGTrans, empresa ubicada a Vilagrassa.

Començà a implicar-se en política als 17 anys a través del Col·lectiu Perquè Vull!. Soci fundador del Casal Popular El Rostoll, entra a l’Assemblea Local de la CUP de Tàrrega el 2014, i el 2015 esdevé militant del partit. L’any 2015 ocupa la desena posició en la llista de la CUP - Poble Actiu, mentre que el 2019 passa a encapçalar la candidatura de la CUP-AMUNT a l’Ajuntament, essent escollit regidor. Fruit del pacte de Govern amb ERC-MES-AM, és 1r. Tinent d'Alcalde i exerceix de regidor de Finances i Transparència.

En l’àmbit associatiu, a més del ja comentat, ha tingut implicació amb els moviments estudiantils en la seva època universitària (especialment en contra de la implementació del Pla Bolonya); ha estat membre de l’Home de la Barra de l’Associació Guixanet i s’ha involucrat en l’organització del Correllengua.

Funcions

Dirigir, gestionar, impulsar i inspeccionar els serveis relacionats amb la Regidoria de Finances i ens dependents
Intervenció municipal
Tresoreria
Gestió tributària
Direcció i execució del pressupost d’acord amb les bases aprovades per l'Ajuntament
Elaboració i execució  de les ordenances fiscals

Dirigir, gestionar i impulsar les actuacions relacionades amb la Transparència

Apartat web de la regidoria

  • Compartir a