Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Gisel Llobet Domingo

Gisel Llobet Domingo

Regidora a l'oposició

Gisel Llobet Domingo

Grup municipal: JUNTS PER TÀRREGA · Correu electrònic: gllobet@tarrega.cat

Gisel Llobet Domingo va néixer a Tàrrega l'any 1983, és casada i mare d’un fill. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va realitzar les pràctiques a la Secretaria de Seguretat Pública del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Postgrau en Govern Local per Universitat de Barcelona (UB) i Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), en el qual va desenvolupar tasques de coordinadora. Postgrau en Protocol Empresarial per l’Escola Superior de Protocol, Organització d'Esdeveniments i Relacions Institucionals (ESPRI). Directora d’activitats de lleure infantil i juvenil de la Generalitat de Catalunya.

Ha realitzat tasques de comercial de vendes i oficinista; monitora i directora de lleure; i, professora de Formació Professional, durant 11 anys, a la Salle Mollerussa. Actualment treballa a l'administració pública com a prospectora d'un programa d'inserció laboral.

És membre del Grup de Teatre BAT de Tàrrega (en diverses de les seves seccions); membre de l’Associació dels Amics de l’Arbre, que tenen cura del Parc de Sant Eloi; i membre de l’Associació Agrat. És col·laboradora de la secció “Tertúlia d’Actualitat” del programa “Anem de Boca en Boca” de Ràdio Tàrrega durant les temporades 2015-2016, 2016-2017 i 2018-2019.

En l'àmbit polític, Junts per Tàrrega li proposà de formar part del seu equip i entrà a la llista que va concórrer a les Eleccions Municipals celebrades el 2019. Fruit dels comicis, surt elegida regidora del consistori de Tàrrega per primera vegada.

  • Compartir a