Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Gisel Llobet Domingo

Gisel Llobet Domingo

Regidora (oposició)

Gisel Llobet Domingo

Grup municipal: JUNTS PER TÀRREGA · Correu electrònic: gllobet@tarrega.cat

Gisel Llobet Domingo va néixer a Tàrrega l'any 1983, és casada i mare de dos fills. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va realitzar les pràctiques a la Secretaria de Seguretat Pública del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Compta amb un Postgrau en Govern Local per Universitat de Barcelona (UB) i l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), en el qual va desenvolupar tasques de coordinadora. Postgrau en Protocol Empresarial per l’Escola Superior de Protocol, Organització d'Esdeveniments i Relacions Institucionals (ESPRI). Directora d’activitats de lleure infantil i juvenil de la Generalitat de Catalunya. Més formació docent i d’actualització.

Ha realitzat tasques de comercial de vendes en empresa familiar de construcció (Ramon Meda), oficinista i atenció al públic en entitat bancària (Caixa Penedès), monitora i directora de lleure (Espai Esprai de l’Ajuntament de Tàrrega) i professora de Formació Professional durant 11 anys a La Salle Mollerussa. Experiència laboral en l'administració pública com a prospectora d'un programa d'inserció laboral al Consell Comarcal de l’Anoia. Actualment, és professora de Formació Professional del Departament Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (INS La Segarra).

És membre del Grup de Teatre BAT de Tàrrega (en diverses de les seves seccions) i membre de l’Associació dels Amics de l’Arbre, que tenen cura del Parc de Sant Eloi. Ha estat col·laboradora de la secció “Tertúlia d’Actualitat” del programa “Anem de Boca en Boca” de Ràdio Tàrrega.

En l'àmbit polític, Junts per Tàrrega li proposa de formar part del seu equip i entra a la llista de les Eleccions Municipals celebrades el 2019. Fruit dels comicis, surt elegida regidora del consistori de Tàrrega per primera vegada. Repeteix a les llistes quatre anys més tard, el 2023, i continua formant part del grup municipal de Junts per Tàrrega dins l'arc consistorial.

  • Compartir a