Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Noèlia Soto González

Noèlia Soto González

Regidora d'Acció Social d'Intervenció i Habitatge

Noèlia Soto González

Grup municipal: PSC - CP  ·  Correu electrònic:

Noèlia Soto González, nascuda l’any 1977 a Igualada, resideix a Tàrrega des de l'any 2006. És casada i mare de dos fills. És diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida (UdL) i treballa com a empleada de banca des de l'any 2007.

La seva participació activa en la política s’inicia l’any 2014 quan col·labora amb el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), formació a la qual s'afilia com a militant el 2015. Forma part de la llista electoral d'aquesta formació en els comicis locals de Tàrrega de l'any 2015, on ocupa el 2n lloc de la candidatura, i esdevé per primera vegada regidora electa.

Fruit del pacte entre els grups de CiU i PSC, entra dins l'Equip de Govern i es fa càrrec de la cartera d'Acció Social. Dins aquesta àrea, a més de gestionar els ajuts de caire social, té cura de prestacions bàsiques com el Banc d'Aliments, l'Alberg de Transeünts i totes les matèries vinculades a línies d'ajut d'habitatge. A partir del gener de 2016, arran de la remodelació del cartipàs, també gestiona el Centre Obert, el programa d’integració SALT, el centre de noves tecnologies GòTIC i les activitats adreçades a gent gran.

El juny de l'any 2017 es trenca el pacte CiU-PSC i passa a l'oposició. A les eleccions municipals del 2019 es presenta de nou com a número 2 de la llista del PSC i surt elegida regidora per segon mandat consecutiu. El seu grup forma part de l'oposició fins al desembre del 2019, quan entra dins l'Equip de Govern. Soto passa a encapçalar la Regidoria d'Acció Social d'Intervenció i Habitatge.

Funcions

Dirigir, gestionar, impulsar i inspeccionar els serveis relacionats amb acció social
- Seguiment i control dels serveis socials del Consell Comarcal de l'Urgell 
- Gestió del Magatzem d'Aliments Solidaris i l'Oficina d'Habitatge Social
- Programació i gestió de les activitats i subvencions relacionades amb acció social

Dirigir, gestionar, impulsar i inspeccionar el Centre Obert

Apartat web de la Regidoria d'Acció Social d'Intervenció i Habitatge

  • Compartir a