Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Raül Palacios Bover

Raül Palacios Bover

Regidor a l'oposició

Raül Palacios Bover

Grup municipal: JUNTS PER TÀRREGA ·  Correu electrònic:  

Twitter  Facebook     Instagram

Raül Palacios Bover va néixer a Igualada l’any 1988. Targarí per opció i per adopció, va estudiar des dels 6 fins als 18 anys al Col·legi Sant Josep de Tàrrega. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Comunicació Política per la Universitat Autònoma de Barcelona. Vinculat al teixit associatiu de la ciutat, és membre de l’Agrat, de l’Associació Cultural Guixanet, de la Unió Esportiva Tàrrega, de l'Associació dels Amics de l'Arbre, de la Societat Ateneu i del grup de Teatre BAT. També és músic cantautor i ha publicat el disc Paraules, produït per Pep Sala (SAU).

En la plana política, va ser un dels refundadors l’any 2012 de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Tàrrega. Des del 2015 forma part del Comitè Executiu Nacional de la JNC, primer com a cosecretari de Militància i Formació, i actualment com a secretari de Territori i Militància. Associat al Partit Demòcrata (PDeCAT) des de la seva creació, n’és el vicepresident a la comarca de l’Urgell. A les eleccions municipals de l’any 2015 ocupa la quarta posició a la llista de Convergència i Unió i entra per primer cop com a edil a l’Ajuntament de la capital de l’Urgell. Dins l’Equip de Govern gestiona la cartera de Cultura. També exerceix de 4t. Tinent d’Alcalde.

En les eleccions municipals de l'any 2019 figura a la llista de la formació Junts per Tàrrega i repeteix per segon mandat consecutiu com a regidor a l'arc consistorial. El seu grup forma part de l'oposició. També és nomenat conseller al Consell Comarcal de l'Urgell.

  • Compartir a