Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Raül Palacios Bover

Raül Palacios Bover

Regidor a l'oposició

Raül Palacios Bover

Grup municipal: JUNTS PER TÀRREGA ·  Correu electrònic:  

Twitter  Facebook     Instagram

Raül Palacios Bover (Igualada, 1988) és professor d’educació secundària en un centre de Tàrrega. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració (Universitat Pompeu Fabra) i Màster en Màrqueting Polític: Estratègies i Comunicació Política (Universitat Autònoma de Barcelona). Vinculat al teixit associatiu de la ciutat, també és músic cantautor i ha publicat el disc Paraules, produït per Pep Sala (Sau).

En la plana política, va ser un dels refundadors de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Tàrrega, arribant a formar part del seu Comitè Executiu Nacional. A les eleccions municipals de 2015 entra per primer cop com a electe a l’Ajuntament de la capital de l’Urgell, assumint la regidoria de Cultura durant els quatre anys de la legislatura.

En les eleccions municipals de 2019 figura a la llista de Junts per Tàrrega i repeteix per segon mandat consecutiu com a edil a l’arc consistorial. El seu grup forma part de l’oposició. També és nomenat conseller al Consell Comarcal de l’Urgell, on hi desenvolupa la tasca de portaveu de Junts per Catalunya. Actualment és el coordinador local de Junts a Tàrrega.

  • Compartir a