Sou a: Inici / L'Ajuntament / El Consistori / Silveri Caro Cabrera

Silveri Caro Cabrera

Regidor d'Esports · 3r Tinent d'Alcalde · Portaveu del grup municipal del PSC-CP

Silveri Caro Cabrera.jpg

Grup municipal: PSC - CP  ·  Correu electrònic:  

Twitter  Facebook    Instagram

Silveri Caro Cabrera va néixer a Tàrrega l'any 1970, és casat i pare de dos fills. Estudia a l'Escola Pia, el Col·legi Sant Josep i l'Institut Manuel de Pedrolo, centres educatius de la seva ciutat. Després cursa Dret a la Universitat de Lleida (UdL). Professionalment vinculat al sector privat, administra actualment l'empresa familiar de Tàrrega dedicada a la construcció i l'obra civil. El seu lligam amb la ciutat també es posa de manifest com a membre portaveu de la junta gestora de la Unió Esportiva Tàrrega durant la dècada passada. També és bomber voluntari des del 1993 i és l'actual cap dels Bombers Voluntaris de Tàrrega.

Militant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des de l'any 1990, forma part de la llista electoral d'aquesta formació l'any 1995, quan esdevé regidor electe per primera vegada. Forma part de l'Equip de Govern dins la coalició entre CiU i PSC. També és conseller al Consell Comarcal de l'Urgell entre els anys 1995 i 1999. Repeteix als comicis locals de l'any 1999, és reelegit regidor i desenvolupa tasques a l'oposició durant tot el mandat, fins a l'any 2003. Després d'un parèntesi allunyat de la primera línia de la política, encapçala la llista del PSC a les eleccions municipals de l'any 2015 i, arran del pacte amb CiU, assumeix responsabilitats a l'Equip de Govern com a regidor d'Esports. El juny de l'any 2017 es trenca el pacte CiU-PSC i passa a l'oposició.

Als comicis locals de l'any 2019 torna a encapçalar la llista de la formació PSC i repeteix com a regidor electe, essent altre cop el portaveu del seu grup a l'oposició. També és nomenat conseller al Consell Comarcal de l'Urgell. A partir del desembre del 2019 el seu grup entra a l'Equip de Govern i assumeix la Regidoria d'Esports.

Funcions

Dirigir, gestionar, impulsar i inspeccionar els serveis relacionats amb Esports
- Gestió de la Zona Esportiva
- Piscines Municipals
- Zona d’acampada municipal
- Zona de lleure i esports del Camp dels Escolapis
- Relacions amb les entitats esportives
- Gestió de les instal·lacions esportives
- Programació d’activitat esportives pròpies i gestió de les activitats i subvencions relacionades amb actuacions en matèria d’esport i entitats esportives
- Gestió de l’ús municipal del pavelló dels col·legis Sant Josep i Àngel Guimerà
- Gestió de l’ús municipal de les pistes dels centres d’ensenyament de primària

Apartat web de la Regidoria d'Esports

  • Compartir a