Ciutadania, Educació i Treball

educacio@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 14 h.
973 313 577
Plaça Major, 1 (Casa Consistorial) 25300 - Tàrrega
Sou a: Inici / Ciutadania, Educació i Treball / Esdeveniments / Pla Educatiu d’Entorn – Escola de Famílies: Conferència "DISCIPLINA POSITIVA" a càrrec d’ANNA RAMIS

Pla Educatiu d’Entorn – Escola de Famílies: Conferència "DISCIPLINA POSITIVA" a càrrec d’ANNA RAMIS

Divendres 28 de febrer · 2/4 de 8 vespre · El Gat del Rosal (Av/Onze de Setembre)
Quan 28/02/2020
de 19:30 a 21:00
On El Gat del Rosal (Avinguda de l'Onze de Setembre)
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L'Escola de Famílies, entitat que engloba les AMPAs dels centres d'ensenyament del municipi sota la coordinació del Pla Educatiu d'Entorn, ofereix un cicle de conferències de temàtica pedagògica. S'hi tracten continguts per contribuir a l'educació dels fills en el si de la família. Ara es presenta la conferència "DISCIPLINA POSITIVA"sobre com educar amorosament sense perdre l’autoritat, a càrrec d’Anna Ramis. Amb el suport de Qualia.

Qui és Anna Ramis? Ella mateixa es presenta: “Sóc mare, mestra i pedagoga… Una enamorada de les relacions humanes que tinc el goig de treballar amb educadors (mares, pares, mestres, professores, directius). Com a mare he educat dos fills i he gaudit de formar part amb altres pares i mares en grups de reflexió, en formacions, etc. Com a mestra he organitzat reunions de pares, he fet entrevistes. Com a professora universitària he format altres mestres preparant-los per afrontar la tasca de professional docent.  I com a pedagoga he assessorat centres, he fet molta formació a mestres, professors i directius; he assessorat juntes d’Ampas; he impulsat i col·laborat en diversos programes de relació/formació pares/escola com el Créixer en Família (de la Direcció General de Famílies). Escoltant els uns i els altres (professionals i pares), tots desitgem el mateix: ENTENDRE’NS PER EDUCAR!"

  • Compartir a