Ciutadania, Educació i Treball

educacio@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 14 h.
973 313 577
Plaça Major, 1 (Casa Consistorial) 25300 - Tàrrega
Sou a: Inici / Ciutadania, Educació i Treball / Esdeveniments / Propostes per al confinament: L'Escola Municipal de Música us presenta la TÀRREGA BIG FUNKY BAND (videoclip enregistrat des de casa)

Propostes per al confinament: L'Escola Municipal de Música us presenta la TÀRREGA BIG FUNKY BAND (videoclip enregistrat des de casa)

Xarxes socials Fb Tw IG YouTube de l'Ajuntament de Tàrrega
Quan 29/05/2020 a 00:00 a
31/05/2020 a 23:55
On Xarxes socials Fb Tw IG YouTube de l'Ajuntament de Tàrrega
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L’Escola Municipal de Música de Tàrrega (EMMT) ha endegat un nou projecte artístic que integra joves músics de la ciutat i professorat del centre. És la Tàrrega Big Funky Band, agrupació que ha debutà a la passada diada de Sant Jordi a través de les xarxes socials oferint una versió del clàssic “Eleanor Rigby” de The Beatles. El confinament no ha estat obstacle per posar en marxa aquesta nova aventura. Així, els 17 músics del grup s’han enregistrat a casa mitjançant els seus mòbils. Amb el material obtingut, el bateria de la banda, Bernat Farran, ha realitzat un amè vídeo-clip que s’ha penjat a les xarxes.

La Tàrrega Big Funky Band, que aplega actuals i antics alumnes de l’EMMT a més d’una part de l’equip docent, neix amb l’objectiu de dinamitzar la vida musical targarina i donar sortida a les inquietuds dels joves intèrprets de la ciutat. L’agrupació ha adaptat “Eleanor Rigby”, cançó que parla de la solitud, amb arranjaments de “big band” per donar ànims a la ciutadania i ajudar així a fer front al confinament. Els seus components esperen oferir un concert en directe al públic de forma presencial quan l’actual situació de crisi sanitària hagi passat i les circumstàncies ho permetin.

  • Compartir a