Ciutadania, Educació i Treball

educacio@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 14 h.
973 313 577
Plaça Major, 1 (Casa Consistorial) 25300 - Tàrrega
Sou a: Inici / Ciutadania, Educació i Treball / Notícies / L’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega inaugura el nou curs amb la xifra rècord de 400 alumnes inscrits

L’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega inaugura el nou curs amb la xifra rècord de 400 alumnes inscrits

Publicat el 01-10-2019
Activitat formativa de la Universitat de Lleida per a persones prejubilades i jubilades, i que compta amb el suport del consistori · L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú insta a no perdre mai la curiositat i les ganes d’aprendre
L’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega inaugura el nou curs amb la xifra rècord de 400 alumnes inscrits

Intervenció de l'alcaldessa a la sessió inaugural de l'Aula d'Extensió Universitària, al Teatre Ateneu

L’Aula d'Extensió Universitària de Tàrrega ha inaugurat avui el nou curs 2019-2020 amb la xifra rècord de 400 alumnes inscrits. Aquesta activitat formativa de la Universitat de Lleida (UdL) ha sumat participants de forma constant en el decurs de les seves 17 edicions a la capital de l’Urgell. Ja des de l’any passat les sessions s’imparteixen al Teatre Ateneu, sala que disposa d’un major aforament i permet donar cabuda a més alumnat. Són persones prejubilades i jubilades que opten per no deixar de formar-se en diferents matèries com humanitats, història, art, música o qualitat de vida.

Prenent com a referència el mite de la caverna de Plató, l’alcaldessa ha posat de relleu “la curiositat com a pont que porta cap al coneixement, l’educació i la tolerància”

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha presidit avui l’acte inaugural del curs i ha elogiat l’alumnat de l’aula per continuar essent actius i no perdre la curiositat. Prenent com a referència el mite de la caverna de Plató, l’alcaldessa ha posat de relleu “la curiositat com a pont que porta cap al coneixement, l’educació i la tolerància”. Al mateix acte també han assistit el vicepresident del Consell Comarcal de l’Urgell, Xavier Freixes; el regidor de Ciutadania, Educació, Treball i Esports, Xavier Rossell-Aparicio; el president de l’Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega, Ramon Ganyet; i representants de la UdL.

Sota el lema “Conferències pel plaer de saber” s’impartiran a Tàrrega una trentena de sessions fins al proper mes de juny. El programa es completarà amb sortides com un recorregut programat el 7 de novembre als espais de la Batalla de l’Ebre de la Guerra Civil. La ponència inaugural de la 17a edició, sobre art i música, ha anat a càrrec de Amàlia Calderón i Glòria Ribera, que han plasmat l’evolució dels cuplets al llarg del temps. L’Ajuntament de Tàrrega és una de les institucions col·laboradores d’aquesta iniciativa educativa especialment adreçada a la gent gran. Precisament, la sessió inaugural del curs ha coincidit avui amb la commemoració del Dia Mundial de la Gent Gran.

  • Compartir a