Ciutadania, Educació i Treball

educacio@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 14 h.
973 313 577
Plaça Major, 1 (Casa Consistorial) 25300 - Tàrrega
Sou a: Inici / Ciutadania, Educació i Treball / Notícies / L’Escola Municipal de Música de Tàrrega trasllada l’activitat docent a una nova aula virtual

L’Escola Municipal de Música de Tàrrega trasllada l’activitat docent a una nova aula virtual

Publicat el 07-05-2020
És l’Espai ConFinat, on es comparteixen continguts i vídeos en línia · Obert a tothom, s’hi poden trobar petits concerts d’alumnat i professorat enregistrats a casa

L’Escola Municipal de Música de Tàrrega (EMMT) no s’atura durant els dies de confinament i continua la seva activitat docent impartint classes i compartint continguts en línia amb l’alumnat. Amb aquesta finalitat, el centre ha posat en marxa un nou apartat al seu web anomenat Espai ConFinat, una aula virtual on es pengen vídeos que il·lustren la feina feta per l’alumnat des de casa seva. En aquest sentit, les noves tecnologies permeten continuar desenvolupant un dels eixos pedagògics de l’EMMT: el fet de tocar música en grup com a via d’aprenentatge i treball en equip. Per tant, es potencia que infants i joves continuïn tocant des de casa en grup tot i la distància.

En marxa des del passat 2 de maig, l’Espai ConFinat ofereix vídeos alternant enregistraments fets en confinament amb gravacions anteriors de concerts realitzats per part d’agrupacions i solistes del centre. A l’abast de tothom, els continguts s’aniran ampliant durant els propers dies. La iniciativa s’ha complementat amb l’obertura d’un canal propi a YouTube, el qual s’estrenà durant la passada diada de Sant Jordi presentant el debut de la Tàrrega Big Funky Band, agrupació que engloba professorat i alumnat (actual i antic) de l’EMMT. D’aquesta forma, l’escola ha augmentat significament la seva presència a l’espai virtual i a les xarxes socials, ja que els vídeos també es publiquen al seu compte de Facebook.

A l’Espai ConFinat, per exemple, ja s’hi poden trobar interpretacions en grup de saxo i piano modern, versions de jazz i pop-rock català, o un recull fotogràfic d’activitats de l’escola. No hi falta el vídeo de la Tàrrega Big Funky Band versionant el clàssic “Eleanor Rigby” dels Beatles. D’altra banda, i acostant-se ja la “Festa Major confinada” de Tàrrega, l’EMMT prepara una sorpresa per al dijous 14 de maig mitjançant la col·laboració entre professorat i alumnat sumant la participació de músics targarins.

  • Compartir a