Ciutadania, Educació i Treball

educacio@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 14 h.
973 313 577
Plaça Major, 1 (Casa Consistorial) 25300 - Tàrrega
Sou a: Inici / Ciutadania, Educació i Treball / Notícies / L'Escola Municipal de Música de Tàrrega participa al cicle de concerts "Musicant l'Urgell"

L'Escola Municipal de Música de Tàrrega participa al cicle de concerts "Musicant l'Urgell"

Publicat el 10-01-2019
Actuacions de les escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega els dies 26 de gener a Castellserà, el 3 de febrer a Preixana i el 10 de març als Omells de Na Gaia

L'Escola Municipal de Música de Tàrrega participa en la segona edició del cicle de concerts "Musicant l'Urgell - So i Patrimoni", una programació que vol difondre els nous talents musicals del territori. Cada concert  comptarà amb la participació d’alumnes de les escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega amb un repertori variat, tant instrumental com coral.  L’objectiu també és donar a conèixer la tasca pedagògica de les escoles de música de la comarca; propiciar els desplaçaments entre els veïns dels pobles de l’Urgell; i acostar el patrimoni arquitectònic dels nuclis més petits, en aquesta ocasió de les esglésies que esdevindran el marc de les actuacions.

Els concerts, que aplegaran la participació de fins a 200 alumnes, tindran lloc els dies 26 de gener a Castellserà, el 3 de febrer a Preixana i el 10 de març als Omells de Na Gaia. La presentació del cicle ha estat encapçalada pel president del Consell Comarcal de l'Urgell, Salvador Bonjoch. En nom del consistori targarí hi ha participat el regidor de l'Àrea de Polítiques de la Ciutadania, Jaume Folguera.

Musicant l'Urgell

  • Compartir a