Ciutadania, Educació i Treball

educacio@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 14 h.
973 313 577
Plaça Major, 1 (Casa Consistorial) 25300 - Tàrrega
Sou a: Inici / Ciutadania, Educació i Treball / Notícies / L’Ajuntament de Tàrrega ajuda a tramitar la preinscripció escolar de forma presencial a les famílies sense connectivitat

L’Ajuntament de Tàrrega ajuda a tramitar la preinscripció escolar de forma presencial a les famílies sense connectivitat

Publicat el 15-05-2020
L’Oficina Municipal d’Escolarització, on s’han instal·lat mampares de protecció, ofereix atenció individualitzada i amb cita prèvia mantenint estrictes mesures de seguretat i higiene · Les dues llars d’infants municipals, La Pau i El Niu, també obren el període de preinscripció del nou curs 2020-2021
L’Ajuntament de Tàrrega ajuda a tramitar la preinscripció escolar de forma presencial a les famílies sense connectivitat

A l'Oficina Municipal d'Escolarització de Tàrrega també ja s'han instal·lat mampares de protecció

L’Ajuntament de Tàrrega ofereix des del passat 13 de maig atenció presencial per ajudar a tramitar la preinscripció escolar a les famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic. Si bé el Departament d’Educació ha fixat aquesta opció de forma generalitzada entre els propers dies 19 i 22, el consistori targarí ofereix ja aquest servei mitjançant l’Oficina Municipal d’Escolarització, a la planta baixa de la Casa Consistorial.

L’atenció es fa individualitzada i amb cita prèvia al telèfon 973 311 608. La iniciativa respon a l’objectiu de garantir l’equitat en relació a les famílies que sí estaran en condicions de fer la preinscripció per via telemàtica, prevista a partir de demà mitjançant el portal preinscripcio.gencat.cat. Es tracta del procés corresponent a ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Així mateix, l’Oficina Municipal d’Escolarització manté estrictes mesures de seguretat i higiene. El personal du guants i mascaretes, es guarden les distàncies dictades per les autoritats sanitàries i el punt d’atenció es desinfecta després de cada visita. També per evitar la propagació de la Covid-19, l’Ajuntament de Tàrrega ha instal·lat mampares de protecció a l’esmentada oficina. Cal destacar que la capital de l’Urgell ja col·locà fa uns dies aquestes estructures de metacrilat als taulells de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), acció que s’estendrà a altres punts de contacte directe amb el públic conforme es vagin restablint els serveis durant les fases de desescalada.

Comunicat del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya

Web - Oficina Municipal d'Escolarització de Tàrrega

INFORMACIÓ DE LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR · CURS 2020 - 2021

Guia 'Què puc estudiar a Tàrrega?'

Preinscripció a les llars d’infants municipals a partir del 13 de maig

En paral·lel, les dues llars d’infants municipals de Tàrrega, La Pau i El Niu, han obert també el període de preinscripció per al curs 2020 – 2021. El tràmit es pot dur a terme de forma prioritària mitjançant via telefònica i telemàtica si bé també presencialment a ambdós centres, mantenint les mesures de seguretat. El termini s’allargarà fins al 22 de maig, en horari de 9 del matí a 1 del migdia.

Llars d'Infants 2020

En un altre ordre, la preinscripció per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de Batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

Lliurament de targetes moneder a les famílies beneficiàries de les beques de menjador

Targetes monederL'Oficina Municipal d’Escolarització de Tàrrega, ubicada a la Casa Consistorial, ha repartit les 361 targetes moneder destinades a les famílies que reben ajuts de menjador, mentre duri l'aturada de classes per la COVID-19. L’Ajuntament contacta amb cadascuna de les famílies per entregar la targeta. Més informació.
Recursos per les famílies durant el confinament

Els centres educatius de Tàrrega ofereixen activitats online (feu clic a la imatge)

Confinament · Educació

  • Compartir a