Ciutadania, Educació i Treball

educacio@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 14 h.
973 313 577
Plaça Major, 1 (Casa Consistorial) 25300 - Tàrrega
Sou a: Inici / Ciutadania, Educació i Treball / Notícies / Lliuren els guardons de la 15a edició de la Nit de l'Esport Targarí, gala de reconeixements i homenatges

Lliuren els guardons de la 15a edició de la Nit de l'Esport Targarí, gala de reconeixements i homenatges

Publicat el 22-07-2019
El regidor Xavier Rossell-Aparicio lloa la gran tasca realitzada per entitats i clubs per fer créixer l'esport targarí
Lliuren els guardons de la 15a edició de la Nit de l'Esport Targarí, gala de reconeixements i homenatges

Imatge de grup de les persones guardonades a la 15a Nit de l'Esport Targarí, acte celebrat a l'Espai MerCAT · Foto: Jaume Solé

Tàrrega celebrà el passat dissabte 20 de juliol la 15a edició de la Nit de l'Esport Targarí, enguany a l'Espai MerCAT com a escenari. Com és costum, cada entitat va designar els seus esportistes o col·laboradors més destacats de la temporada, que finalment van ser distingits durant la gala. Després de la presentació a càrrec de Carolina Tebé, es va donar pas a les autoritats que presidien l'acte encapçalades per Xavier Rossell-Aparicio, regidor de Ciutadania, Treball, Educació i Esports. D'entre els moments més destacats de la gala figuren la distinció especial a Albert Farràs, fundador i president fins a la data de l'Hoquei Patins Club Tàrrega, que ha introduït, promocionat i consolidat aquest esport a la nostra ciutat.

També es lliurà un guardó especial a Francesc Gasull Cairó, ex-director i col·laborador periodista de Ràdio Tàrrega, molt vinculat al futbol provincial, sobretot a la Unió Esportiva Tàrrega, de la qual ha escrit i radiat bona part de la seva història. També destacà la distinció concedida al Centre Esportiu Sant Jordi amb motiu de la celebració dels seus 25 anys. Per primera vegada el Club Pàdel Tàrrega va participar a la festa premiant els seus esportistes més brillants.

Un total de 14 entitats esportives van repartir premis entre els seus integrants, tot i que a l'acte hi havia representació de 16. Es van lliurar 8 guardons individuals, 17 d'equips o grups, i una placa commemorativa. Al sopar assistiren 175 persones. El regidor Xavier Rossell-Aparicio lloà la gran tasca realitzada per les entitats, clubs, juntes i esportistes de la ciutat per difondre i donar a conèixer l'esport targarí arreu.

LLISTAT DE PERSONES GUARDONADES

1. CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC TÀRREGA: Premi a l’equip d'iniciació format per 10 nenes i 2 entrenadores. És el segon club de Lleida en podis en la modalitat de voltes. Les seves components són Nico da Pena, Carla Gabernet, Laia Sans, Elia Burguès, Ares Nadal, Jana Morros, Andrea Gutiérrez, Nerea Gili, Georgina Escolà i Greta Viladot.

2. CLUB ESPORTIU ALBA: Premi a la Vero Torra, la qual va aconseguir medalla de plata als Special Olympics amb la selecció espanyola femenina de bàsquet.

3. CLUB DE BITLLES TÀRREGA: Premi a l'equip Auto Nayox Seat format per Ana Maria Molina, Neus Martìnez, Gabriel Esteban, Domingo Hinojosa, Jordi Vilanova, Junajo Martìnez, Miguel Angel Peñalo, Alfredo Espinal, Alfred Espinal Jr i José Miguel Aranda.

4. C.E. 100 X 100 FONDISTES: Premi al Marc Salat Paisal. En l’últim any ha participat en una vintena de curses en diferents distàncies assolint podi.

5. TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB: Premi a l'equip de joves entrenadors/a del club, que amb esforç i empenta han portat els equips base de manera brillant: Irene Requena, Alexandru Borza, Roc Viladot, Pol Cabestany i Eloi Pla. Premi a l'Albert Farràs Huguet per la teva implicació en la fundació del Tàrrega Hoquei Patins Club, la seva consolidació i la promoció d’aquest esport a la nostra ciutat i comarca.

6. CEACA TÀRREGA: Les premiades son les jugadores del Cadet Femení d'Handbol, que van disputar la final de la Copa Federació contra el C.H. Perelló d'entre més de 30 equips. Són Marta Roca , Clara Pinyol, Xènia Balcells , Berta Codina, Berta Segura, Judit Sol, Carla Simo, Gerd Codina, Judit Cervera, Ainhoa Seguí, Anna Domenjó, Alba Gomà i Mar Closa. Entrenador / Delegat: Ricard Sabaté i Pepe Roca. Premi al Marc Exposito Porta, entrenador i atleta del club durant els darrers 4 anys. Ha aconseguit diferents pòdiums, trofeus i campionats de la lliga de cros.

7. C.E. ESCOLA DE FUTBOL: Premi a l’equip juvenil per haver aconseguit l’ascens a la categoria preferent.

8. CLUB TENNIS TÀRREGA: Premi a Jan Pedrós, guanyador del campionat social categoria cadet 2018-2019 i Eloi Pla, sots campió del campionat social categoria cadet 2018-2019. També a Joan Mateu, guanyador del campionat social categoria absolut 2018-2019.

9. CLUB DE FUTBOL SALA TÀRREGA: Premi l’equip infantil B per representar els valors del C.F.S. Tàrrega al llarg de tota la temporada demostrant compromís, fair play, companyerisme i un infatigable esperit de superació.

10. PADEL TÀRREGA INDOOR: Premis a Félix Moraleda Mediavilla i Mary Montero Bascuña en reconeixement a la seva implicació en el creixement d'aquest esport a la ciutat; i a Jordi Cama Gutiérrez en reconeixement al seu esforç i col·laboració vers el club.

11. CENTRE ESPORTIU SANT JORDI: Reconeixement als 25 anys de la seva fundació.

12. AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA DE L’URGELL: Premis al Fermín Azcona i al Constantí Torres per l'obra realitzada, editada i publicada aquest passat hivern: un llibre guia dels Cent Cims de Catalunya.

13. U.E TÀRREGA: Premi a Francesc Gasull Cairó, referent en el periodisme esportiu futbolístic lleidatà. Ha seguit la Unió Esportiva Tàrrega arreu de tot el territori català.

14. CLUB NATACIÓ SECCIÓ DE BASQUET: Premi al Cadet Masculí A, campió de la territorial de Lleida i campió de Catalunya realitzant una temporada gairebé perfecta. Són Pol Vergé, Jaume Muntané, Xavier Etchamendi, Denis Alet, Aleix Bautista, Yael Steven, Biel Farreny, Roger Piqueres, Pau Valls, Robert Zaragoza, Pau Fitó i Fabian de los Ángeles. CLUB NATACIÓ SECCIÓ DE NATACIÓ: Premi a la Categoria Aleví, setens en els Campìonats de Catalunya d’Hivern amb un total d’11 medalles; setens en el Campionat de Copa alevina i en el Campionat de Catalunya d’Estiu entre altres mèrits i fites. Són Jan Perelló, Abel Balaguer, Joel Marcet, Aura Nadal, Xènia Perera, Aina Pons, Júlia Font, Ares Esqué, Eudald Tosquella, David Farré, Enric Casanovas, Oriol Martin, Jana Grau, Anna Pedrós, Carla Cabestany, Maria Cabestany, Laia Palomino, Emma Prats, Emma Canosa, Eva Serret, David Marcet, Biel Gabernet, Pau Abad, Lluis Tomàs, Pau Prats i Oriol Fauria.

  • Compartir a