Cultura, Participació Ciutadana i Habitatge

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació Ciutadana i Habitatge / Notícies / El Teatre Ateneu se suma el dissabte 16 de març a la primera edició de la campanya ‘Cap butaca buida’

El Teatre Ateneu se suma el dissabte 16 de març a la primera edició de la campanya ‘Cap butaca buida’

Publicat el 09-03-2024
Crida a omplir la sala amb una de les cites del 35è Concurs de Grups de Teatre organitzat per BAT
El Teatre Ateneu se suma el dissabte 16 de març a la primera edició de la campanya ‘Cap butaca buida’

IMATGE PROMOCIONAL · 'Un mort darrere la porta' amb el Grup de Teatre Amics de les Arts de Terrassa

El Teatre Ateneu de Tàrrega és una de les 11 sales de la demarcació de Lleida adherides a la nova campanya ‘Cap butaca buida’, que es desenvoluparà el proper dissabte 16 de març. Es tracta de la primera edició d’una iniciativa impulsada per ADETCA, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb què es vol fomentar l’assistència de públic als espectacles escènics.

‘Cap butaca buida’ compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. En el cas de Tàrrega, també hi dona suport la Regidoria de Cultura i el Grup de Teatre BAT. Així, la proposta amb què es vol omplir la platea del Teatre Ateneu forma part del 35è Concurs de Grups de Teatre Ciutat de Tàrrega: “Un mort darrere la porta”, comèdia de creació pròpia del Grup de Teatre Amics de les Arts de Terrassa. La peça es representarà a les 9 de la nit.

La intriga i l’humor es conjuguen en aquest muntatge que també reflexiona sobre les aparences socials. L’argument arrenca quan les dones d’una mateixa família queden aïllades a la casa on viuen i descobreixen que hi ha hagut un assassinat. Començarà un joc de sospites en què cadascú haurà de demostrar la seva innocència. Preu: 8 euros (Carnet Jove: 5 euros). Entrades a www.bat-teatre.net i a les taquilles del Teatre Ateneu des d’una hora abans de la funció.

‘Cap butaca buida’ vol esdevenir la gran festa del teatre català. De fet, s’hi han sumat fins a 145 espais escènics entre teatres públics, privats i ateneus d’arreu de Catalunya (llistat i entrades a www.capbutacabuida.cat). Segons han explicat els seus organitzadors, “vol ser un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteixi en una celebració anual”.

  • Compartir a