Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Esdeveniments / Exposició de pintura: "CAMINS" de GEORG MASSANÉS (obra simbòlica de gran format)

Exposició de pintura: "CAMINS" de GEORG MASSANÉS (obra simbòlica de gran format)

Fins al diumenge 26 de setembre · Museu Tàrrega Urgell (Carrer Major, 11)
Quan 17/09/2021 a 10:00 a
26/09/2021 a 20:00
On Museu Tàrrega Urgell (Carrer Major, 11)
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Camins

El Museu Tàrrega Urgell acull una exposició de pintura, dibuix i escultura de l’artista Georg Massanés. ‘Camins’ aplega més d’una trentena d’obres, la majoria de gran format, amb una alta càrrega simbòlica, algunes de les quals no s’han exhibit mai anteriorment. Així doncs, en la mostra s’hi pot veure una vintena de pintures a l’oli, cinc escultures i també alguns esbossos. Val a dir que també s’exhibeix un llibre que conté gravats originals de l’artista. L’obra de Massanés està marcada per la combinació de la figura humana, que en alguns casos són autoretrats, amb animals o altres objectes quotidians plens de simbolisme.

Georg Massanés explica: “a mesura que va evolucionant la teva obra vas recorrent molts camins, camins intel·lectuals i camins de factura de la mateixa obra. Utilitzes moltes referències de dins de la història de l’art i de l’art contemporani i això ho vas incorporant i transformant de manera que apareixen molts camins”. Massanés va néixer a Alemanya i actualment resideix a Montoliu de Segarra. Ha estudiat pintura a l'Escola Massana de Barcelona i història de l’art a Universitat de Barcelona. La seva obra ha estat exposada per tot el món des de França, el Marroc o Alemanya, passant pels Estats Units, Mèxic i el Japó.

HORARIS DE L'EXPOSICIÓ · Museu Tàrrega Urgell (Carrer Major, 11)

· De dilluns a dimecres, de 10 a 14 h.
· Dijous i divendres, de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h.
· Dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a