Cultura, Participació i Pobles

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Esdeveniments / Exposició: 'ESCALES A L’INFINIT' de l'artista targarí BENJAMÍ TOUS (obra pictòrica de recent creació)

Exposició: 'ESCALES A L’INFINIT' de l'artista targarí BENJAMÍ TOUS (obra pictòrica de recent creació)

Fins al diumenge 30 d'abril · Museu Tàrrega Urgell (carrer Major, 11)
Quan 29/03/2023 a 10:00 a
30/04/2023 a 14:00
On Museu Tàrrega Urgell (carrer Major, 11)
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

El Museu Tàrrega Urgell exposa l’obra més recent de l’artista Benjamí Tous. Són més d’una cinquantena de produccions realitzades els darrers quatre anys que esdevenen una explosió de color i gest, entre les quals destaquen una trentena de quadres plens d’escales inspirats en les pel·lícules de Hollywood dels anys 50, 60 i 70 del segle passat. El creador targarí plasma les escales d'una forma lúdica jugant amb la tècnica d'oli damunt de quadres ja pintats o cartrons reciclats.

L’autor confessa que exposar al museu de la seva ciutat és tot un honor i confia emocionar la ciutadania: “sempre em diuen que la meva pintura té bones vibracions i el millor regal és que un quadre meu faci somriure l’espectador”. La sèrie d’obra nova es completa amb diverses creacions de gran format en les quals Tous expressa les sensacions que la societat ha experimentat els darrers anys. La mostra inclou una vintena d’obres més amb motius geomètrics o inspirades en la natura.

Benjamí Tous (Almacelles, 1949) torna a exposar a la ciutat on va créixer, la qual no contemplava la seva obra des que l’any 2017 va mostrar les seves ‘Flamenkes’ a la Sala Marsà. Tous és considerat un pintor polifacètic, amb una gran capacitat creativa, que ha cultivat tant la pintura en gran format com el còmic. En aquest sentit, és el creador de L’Eloi, el personatge que des del 1971 habita les pàgines del setmanari ‘Nova Tàrrega’.

HORARIS

· De dilluns a dimecres, de 10 a 14 h.
· Dijous i divendres, de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h.
· Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.
· Diumenges, d’11 a 14 h

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a