Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Esdeveniments / FIRATÀRREGA 2019: Espai d'exhibició de la creativitat escènica contemporània en arts de carrer · Programació amb 42 espectacles nacionals i internacionals

FIRATÀRREGA 2019: Espai d'exhibició de la creativitat escènica contemporània en arts de carrer · Programació amb 42 espectacles nacionals i internacionals

Del dijous 5 al diumenge 8 de setembre · Diferents espais arreu de la ciutat
Quan 08/09/2019
de 10:00 a 23:55
On Diferents espais escènics arreu de la ciutat
Assistents Espectacles gratuïts i de pagament
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

FiraTàrrega 2019

FiraTàrrega arriba a la 39a edició, del 5 al 8 de setembre, amb nova direcció artística a càrrec d’Anna Giribet. El certamen afronta un nou projecte consolidant la seva condició d’espai d'exhibició de la creativitat escènica d’arts de carrer. FiraTàrrega és punt de trobada, contacte, contractació i intercanvi per als agents que operen en aquest mercat cultural i es reivindica alhora com una estructura d'acompanyament en els processos de producció d'espectacles i d'inserció en els circuits de distribució. FiraTàrrega vol oferir una mirada polièdrica al voltant de quatre eixos: el territori, la identitat, el compromís i la reflexió.

A més d’una expressió cultural, les arts de carrer són un catalitzador que ofereix noves mirades a les necessitats, les inquietuds i els reptes socials del segle XXI. Així, es vol donar cabuda a discursos contemporanis, integradors, universals, cohesionadors i crítics. I incloure també les peces més festives i d’entreteniment de qualitat. FiraTàrrega 2019 esdevindrà tota una declaració d'intencions d'aquesta nova manera d'entendre les arts de carrer i l'espai públic. 

FiraTàrrega presenta un total de 42 peces, 24 de les quals són catalanes, 9 d’elles de la resta de l’Estat, 6 són internacionals i 3 de procedència mixta. El 30% d'aquesta programació s'adscriu al programa Suport a la Creació, amb què la Fira ofereix un acompanyament integral a les companyies atenent totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat, ciutat i ciutadania.

Trobareu tota la programació
i informació sobre la venda d'entrades al web de FiraTàrrega

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a