Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Esdeveniments / Tallers Trepat: Cicle sobre USOS I APLICACIONS DE LES IMPRESSORES 3D

Tallers Trepat: Cicle sobre USOS I APLICACIONS DE LES IMPRESSORES 3D

Dimecres 26 de juny · 6 tarda · Cal Trepat (Avinguda de Josep Trepat)
Quan 26/06/2019
de 18:00 a 19:30
On Museu Trepat (Avinguda de Josep Trepat Galceran)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Museu trepat - Embarrat

Cal Trepat, equipament municipal de l’àrea de Cultura de Tàrrega, impulsa una nova iniciativa de divulgació per posar a l’abast del públic les innovacions tecnològiques que transformen la societat i el món del treball. Són els Tallers Trepat, un espai d’aprenentatge al voltant de la tecnologia i les innovacions aplicades per tal de dotar la ciutadania de competències i coneixements transversals. En el seu dia, la fàbrica J. Trepat de Tàrrega, actualment museïtzada, fou un pol de transformació agrícola gràcies a la producció de maquinària aplicada a les tasques agrícoles. Estenent un pont entre el passat industrial del territori i el futur tecnològic, Cal Trepat dona veu ara a propostes pedagògiques i recreatives vinculades a la innovació i l’enginy.

Cicle sobre usos i aplicacions d’impressores 3D

Impressores 3DEl cicle “Usos i aplicacions de les impressores 3D” serà la següent cita dels Tallers Trepat. En aquest cas, es tracta d’un programa adreçat tant a públic jove com a adults, de quatre sessions els dies 26 i 27 de juny, i 3 i 4 de juliol (6 tarda). Impartiran l’activitat Celestí Capell, professor de tecnologia i divulgador científic, i Jordi Giribet, expert en l’ús de software de disseny de peces 3D.

Els dos ponents exposaran els seus amplis coneixements en l’ús de les impressores 3D i les possibilitats que aporten en els camps del treball i la creació. Els continguts formatius constituiran una aproximació a la fabricació d’objectes físics tridimensionals a partir de models creats per ordinador, materialitzats gràcies a impressores que superposen capes de filament plàstic.

Inscripcions al web www.culturatarrega.cat/tallerstrepat

Preu de les quatre sessions: 50 euros

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a