Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Esdeveniments / Festa de Sant Magí al Parc de Sant Eloi: Tradicionals glops d'aigua (matí) i concert de jazz i funk amb el grup targarí INMOTION SAX QUARTET (vespre)

Festa de Sant Magí al Parc de Sant Eloi: Tradicionals glops d'aigua (matí) i concert de jazz i funk amb el grup targarí INMOTION SAX QUARTET (vespre)

Dilluns 19 d'agost · 9 matí (glops d'aigua) i 9 nit (concert) · Ermita del Parc de Sant Eloi
Quan 19/08/2019
de 21:00 a 22:00
On Ermita del Parc de Sant Eloi
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

A les 9 del matí, a l’ermita del Parc de Sant Eloi
Missa, esmorzar popular
i glops de l’aigua miraculosa

Tàrrega honora Sant Magí. Durant la missa a l’ermita del Parc de Sant Eloi s’interpretaran els goigs dedicats. Després, a la plaça de Sant Magí del Parc de Sant Eloi, s’oferirà un esmorzar típic i es renovarà el costum de fer els glops d’aigua beneïda, a la qual la tradició atribueix propietats miraculoses. L’aigua es durà des del Santuari de Sant Magí de La Brufaganya. Organitza: Associació dels Amics de l’Arbre i Parròquia de Tàrrega.

A les 9 de la nit, a l’ermita del Parc de Sant Eloi
Concert d'INMOTION SAX QUARTET (jazz i funk)

L’ermita de Sant Eloi és un marc excel·lent per gaudir de la música interpretada en directe. Es consolida aquesta proposta que forma part de la celebració de Sant Magí al Parc de Sant Eloi de Tàrrega, on l’eremita té una plaça dedicada. Inmotion Sax Quartet són Joan Clavé, Pau Clavé, Eduard Seguí i Jaume Aligué, agrupació de saxos creada l’any 2017 a Tàrrega. Organitza: Associació dels Amics de l’Arbre i Regidoria de Cultura. Gratuït.

Parc de Sant Eloi

  • Compartir a