Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Esdeveniments / FIRATÀRREGA · SUPORT A LA CREACIÓ: Assaig obert de l’espectacle "THE FRAME" de la Cia. ELÉCTRICO 28

FIRATÀRREGA · SUPORT A LA CREACIÓ: Assaig obert de l’espectacle "THE FRAME" de la Cia. ELÉCTRICO 28

Divendres 11 d'octubre · 6 tarda · Plaça Major
Quan 11/10/2019
de 18:00 a 19:00
On Plaça Major
Assistents Activitat gratuïta
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Suport a la Creació de FiraTàrrega és un procés d'acompanyament artístic que integra totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat, ciutat i ciutadania. Amb aquesta voluntat, s’ofereix una temporada d'assajos oberts d'espectacles que estan en procés, en diferents moments de la seva producció.

L’espectacle "THE FRAME" de la Cia. ELÉCTRICO 28 és una coproducció de FiraTàrrega amb la col·laboració de WeAct Assoc. i Escena Poblenou. Inspirada en les obsessions literàries de Georges Pérec, aquesta peça proposa aturar-se davant el transcurs de la vida urbana i observar-lo, pensar-lo, significar-lo, compartir-lo... Quatre personatges, entrenats en l'observació i l'ordenació de l'espai, de les coses i dels éssers tradueixen, mitjançant lletres que formen paraules i paraules que formen frases, allò que va succeint. Tot es converteix en un espectacle teatral que no s'acaba mai. El component principal de l'experiència és la trivialitat: un exercici dràstic d'observació, sense argument aparent. Un procés que podria suscitar una reflexió sobre les persones, la convivència i l'espai comú. Gratuït.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a