Cultura, Participació i Pobles

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Notícies / 23 empreses es comprometen amb el territori i la cultura en el Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2022

23 empreses es comprometen amb el territori i la cultura en el Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2022

Publicat el 27-07-2022
La iniciativa té com a objectiu aglutinar empreses i entitats que volen contribuir al desenvolupament del certamen · Des de fa més de 15 anys, el Club dels Mecenes crea sinergies entre el món empresarial i FiraTàrrega
23 empreses es comprometen amb el territori i la cultura en el Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2022

Compromís amb el territori: Foto de grup del Club dels Mecenes 2022 de FiraTàrrega

Impulsat fa 20 anys, el Club dels Mecenes de FiraTàrrega el formen avui 23 empreses de dimensions i sectors diversos que donen recolzament a l'esdeveniment. Divendres 22 de juliol es va celebrar el sopar del Club dels Mecenes al restaurant La Cava de Tàrrega amb l'assistència de diversos mecenes convidats. Les seves aportacions són un puntal important per a la sostenibilitat i dinamisme del certamen anual, un mercat estratègic de les arts escèniques a Catalunya referent tant a escala nacional com internacional. Cultura, territori, empresa és el trípode que sosté la base del programa de mecenatge de FiraTàrrega. L'objectiu, apostar per una cultura que abraça el territori, manté una mirada internacional i recolza l'exhibició i el mercat de les arts escèniques i de carrer.

Un total de 23 empreses formen part del Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2022Servisimó, Borges International Group, ALSA, Foment Tàrrega, Ondara Logística, Semat OSD, Agbar, Torrons Vicens,  Ros Roca, Sucesores de Falip Navarro, Auto Nayox, Cotècnica, Culinarium, Banc Sabadell, Cambra de Comerç de Tàrrega, Celler Carviresa, Restaurant La Cava, Jaudol S.L, Cartaes, Grup Consist, AT Giribets 2000, Cal Canela i Segre.

El Club dels Mecenes té com a horitzó implicar el teixit empresarial del territori en el projecte cultural de FiraTàrrega i acostar empresa, ciutat i Fira. Així, el Club dels Mecenes ofereix un espai a totes aquelles empreses amb sensibilitat cultural, entusiasme per les arts escèniques i les arts de carrer i un vincle estret amb el territori, la possibilitat de teixir una col·laboració público-privada i treballar conjuntament per posicionar tant la ciutat de Tàrrega com l'esdeveniment.

  • Compartir a