Cultura, Participació i Pobles

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Notícies / L’Ajuntament de Tàrrega convoca el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major 2023

L’Ajuntament de Tàrrega convoca el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major 2023

Publicat el 22-02-2023
La Regidoria de Cultura publica les bases de la convocatòria, oberta a totes les persones majors de 18 anys que presentin obra inèdita · La recepció de propostes finalitzarà el dimarts 11 d’abril

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha publicat les bases del concurs per dissenyar la imatge que il·lustrarà el cartell de la Festa Major 2023 de la ciutat. La convocatòria s’adreça a totes les persones majors de 18 anys que vulguin presentar els seus treballs inèdits. Les propostes s’han de lliurar abans de les 2 del migdia del proper dimarts 11 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC – plaça Major, 1) o mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament de Tàrrega (https://seu.tarrega.cat).

Com és costum, les entitats que integren el Consell Municipal de Cultura exerciran de jurat. Els participants han de presentar creacions originals que mai no hagin concorregut en cap altre certamen ni amb anterioritat ni simultàniament. El disseny s’ha d’inspirar en les diverses expressions de la Festa Major de Tàrrega (símbols locals, cultura popular, música, gastronomia, trobades,...).

El treball guanyador rebrà una dotació econòmica de 300 euros. Els dissenys presentats poden utilitzar lliurement qualsevol tècnica artística plàstica i se’n valorarà la creativitat, l’originalitat, els elements gràfics i la composició. També es tindrà en compte la incorporació de valors inclusius com és el cas de la representació de la diversitat sexual i de gènere i la no reproducció d'estereotips en aquest sentit. La Festa Major de Tàrrega 2023 se celebrarà de l’11 al 14 de maig englobant propostes culturals i lúdiques per a totes les edats.

Les bases completes es poden consultar al web www.culturatarrega.cat

Festa Major 1

  • Compartir a