Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Notícies / La Regidoria de Cultura de Tàrrega obre a Altet el seu cicle estival d’arts escèniques

La Regidoria de Cultura de Tàrrega obre a Altet el seu cicle estival d’arts escèniques

Publicat el 05-07-2020
Segona edició de PÚBLIC!, que aixeca el teló amb una proposta de circ de Mortelo & Manzani · Fins al 25 de juliol s’oferiran més espectacles als pobles de La Figuerosa, Santa Maria de Montmagastrell i Claravalls
La Regidoria de Cultura de Tàrrega obre a Altet el seu cicle estival d’arts escèniques

Un moment de l'actuació de Mortelo & Manzani el dissabte 4 de juliol a Altet

Públic! 2020La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha obert la segona edició del cicle d’arts de carrer PÚBLIC!, el qual s’escenifica en pobles del terme. Els encarregats d’aixecar el teló han estat el duo Mortelo & Manzani i el seu espectacle de circ “Fili Busters”. La representació, amb entrada de franc, va tenir lloc la nit del dissabte 4 de juliol a la pista poliesportiva d’Altet, obtenint bona resposta de públic. El consistori aplicà els protocols de seguretat sanitària i limità l’aforament per garantir la distància social. En aquest sentit, els assistents van haver de reservar prèviament la seva localitat. “Treballem en la mesura del possible per mantenir en el calendari l’activitat habitual de l’estiu, seguint les indicacions de l’actual etapa de represa”, destaca el regidor de Cultura, Carlos Vílchez.

“Fili Busters” seduí el públic gràcies a la seva amena combinació de números de circ, acrobàcies i bon humor. El cicle PÚBLIC!, destinat al públic familiar, continuarà el dissabte 11 de juliol a La Figuerosa amb la companyia Slow Olou i el muntatge “Escargots” (doble funció a les 7 de la tarda i a les 10 de la nit). Circ Los prendrà el relleu el dissabte 18 de juliol a Santa Maria de Montmagastrell amb “Xarivari Blues” (10 nit). La programació es tancarà a Claravalls el dissabte 25 de juliol de la mà d’El Celler d’Espectacles i la seva versió del clàssic teatral “La Rambla de les Floristes” de Josep Maria de Sagarra (10 nit). En tots els espectacles, cal fer reserva prèvia al 973 31 07 31, cultura@tarrega.cat o al web www.culturatarrega.cat.

Els Pescadors de l'EscalaA l’estiu no faltaran tampoc havaneres i sardanes

Altres suggeriments per als dies estivals seran un cicle d’havaneres els dies 12 de juliol i 7 d’agost amb les veus d’Els Pescadors de l’Escala i Boira respectivament. Els concerts tindran lloc al pati de l’Escola Maria-Mercè Marçal, escenari on tampoc faltarà el so tradicional de la sardana els dies 8 i 28 d’agost de la mà de la Cobla Tàrrega.

>> Nou cicle d'AutoCine al Càmping Municipal, tots els dimecres de juliol <<

  • Compartir a