Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Notícies / Tàrrega clou la 5a edició del Curs d’Iniciació a la Narrativa amb una xerrada de l’escriptor Màrius Serra

Tàrrega clou la 5a edició del Curs d’Iniciació a la Narrativa amb una xerrada de l’escriptor Màrius Serra

Publicat el 01-07-2018
Més d’una cinquantena d’alumnes ja han participat en aquesta iniciativa que imparteix l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell

Tàrrega ha tancat la cinquena edició del seu Curs d’Iniciació a la Narrativa amb una conferència a càrrec de l’escriptor, articulista i traductor Màrius Serra. El conegut autor ha exposat les seves impressions sobre la creació literària i ha participat en el lliurament de diplomes a l’alumnat. Màrius Serra ha agraït la tasca de les escoles d’escriptura per facilitar les tècniques d’estil a les persones que senten la pulsió i el desig d’escriure. Molt popular pels seus jocs de paraules i enigmes ludolingüístics, l’escriptor també ha conreat amb èxit diversos gèneres com la novel·la i l’assaig. La cloenda se celebrà el passat divendres a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, acte al qual també assistiren l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Cultura, Raül Palacios. Des del consistori s’anuncià que el Curs d’Iniciació a la Narrativa tindrà continuïtat. Amb classes impartides en grups reduïts, la cinquena edició ha comptat amb 8 alumnes.

Des de l’any 2016, més d’una cinquantena de persones ja han participat en aquesta activitat de formació que imparteix l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès gràcies a un acord assolit amb la Regidoria de Cultura de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell.

El curs d’iniciació a la narrativa es destina a persones amb inquietuds literàries que vulguin dominar eines i tècniques d’escriptura per a construir novel·les, contes, guions o assaigs. El punt de vista de l’acció o la caracterització de personatges són algunes de les matèries que vertebren el programa. La professora és Montse Rubinat, periodista i gestora cultural. El claustre de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès és integrat per reconeguts autors, crítics literaris i professionals de les principals editorials del país.

  • Compartir a