Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Notícies / La Regidoria de Cultura de Tàrrega anima a celebrar el Dia Internacional de la Dansa a les xarxes

La Regidoria de Cultura de Tàrrega anima a celebrar el Dia Internacional de la Dansa a les xarxes

Publicat el 28-04-2020
Crida perquè la ciutadania s’enregistri ballant a casa i ho comparteixi amb l’etiqueta #BallemaCasaDID20Tàrrega

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha llançat una crida popular per a celebrar de forma virtual el Dia Internacional de la Dansa, que es commemora cada 29 d’abril. Així, es proposa a la ciutadana que participi ballant des de casa i penjant els vídeos de les coreografies a les xarxes socials amb l’etiqueta #BallemaCasaDID20Tàrrega. La convocatòria s’adreça a tothom: professionals, amateurs, nens i nenes, joves, adults... La Regidoria de Cultura també ha informat d’aquesta iniciativa als clubs, entitats i gimnasos que acostumaven a actuar a la Marató de Dansa de Tàrrega, la qual se celebrava cada any en aquestes mateixes dates.

Demà dimecres, a partir de les 10 del matí, els comptes de les xarxes socials de la Regidoria de Cultura compartiran els vídeos que s’adhereixin a la proposta. També s’anima a difondre enregistraments de passades edicions de la Marató de Dansa de la capital de l’Urgell. A més, a les 11 del matí, es farà una lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa a l’emissora municipal Ràdio Tarrega. La intenció és que el confinament no aturi la celebració i que les xarxes s’inundin de coreografies donant suport així a l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i al sector de la cultura en general.

  • Compartir a