Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Notícies / FiraTàrrega reprèn l’activitat de Suport a la Creació amb un assaig obert a Altet el diumenge 25 d'octubre

FiraTàrrega reprèn l’activitat de Suport a la Creació amb un assaig obert a Altet el diumenge 25 d'octubre

Publicat el 16-10-2020
Les activitats programades que impliquen assistència de públic seran amb accés restringit, ús preceptiu de mascareta, seguiment de totes les mesures de protecció sanitària Covid-19 i caldrà fer reserva prèvia trucant al telèfon 973 310 854
FiraTàrrega reprèn l’activitat de Suport a la Creació amb un assaig obert a Altet el diumenge 25 d'octubre

Cia. La Industrial Teatrera

Després de l’ajornament provocat per les mesures relacionades amb la Covid-19 i la consegüent reconfiguració de calendari, FiraTàrrega preveu reprendre l’activitat de residències artístiques, assajos oberts i programació expandida del programa Suport a la Creació 2020 a partir del proper diumenge 25 d’octubre. En concret, aquest dia 25 a les 18h tindrà lloc l’assaig obert de la companyia La Industrial Teatrera, amb el seu espectacle "Herencia" a Altet. Aquesta proposta, basada en el clown, reflexiona sobre el món que deixem a les properes generacions. El fet que estigui programat en un dels pobles agregats de Tàrrega respon a la voluntat de descentralització territorial i d’aproximació de FiraTàrrega a tota la ciutadania.

Suport a la CreacióEl dimecres 28 d’octubre, a les 19:30h, tindrà lloc una activitat inclosa dins la programació expandida que té relació amb les temàtiques dels projectes artístics integrats al Suport a la Creació 2020. Es tracta d’una sessió jam del col·lectiu Higo Mental i plantejada com una conferència-debat sobre el món digital contemporani i la importància creixent dels algorismes a les nostres vides. Aquest acte es durà a terme a La Soll (Plaça de les Nacions sense Estat).

Suport a la Creació 2020La Cia. Pau Palaus farà una residència artística a la ciutat del 2 al 16 de novembre per tal de completar el procés de creació del seu espectacle Zloty, una peça de clown contemporani que aprofundeix en la intimitat del pallasso i el plaer d’establir una relació íntima amb el públic, que es podrà veure en assaig obert el 13 de novembre a les 18h a la Nau 18 de Cal Trepat (Tàrrega), en el marc de la #NuitduCirque, una iniciativa europea de la xarxa Circostrada —a la qual pertany la Fira— i de CircusNext.

Finalment, per tancar aquesta primera tongada d’activitats, el 24 de novembre està prevista la generació d’un contingut radiofònic en format podcast amb Íntims Produccions que versarà sobre la memòria, l’artesania i la transmissió de coneixements. Aquesta activitat està inclosa també dins de la programació expandida i compta amb la col·laboració de Ràdio Tàrrega, i el podcast estarà disponible per a la seva descàrrega.

Les activitats programades que impliquen assistència de públic seran amb accés restringit, ús preceptiu de mascareta, seguiment de totes les mesures de protecció sanitària Covid-19 i caldrà fer reserva prèvia trucant al telèfon de la Fira (973 310 854). L’organització s’adaptarà a les eventuals noves directrius que puguin anar sorgint i demana comprensió als espectadors en el cas que calgués afegir noves restriccions d’aforament que serien comunicades oportunament.

  • Compartir a