Cultura, Participació i Pobles

De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Notícies / Tàrrega tanca el cicle cultural de Nadal el diumenge 10 de gener amb l’actuació del Cor de l’Orfeó Lleidatà

Tàrrega tanca el cicle cultural de Nadal el diumenge 10 de gener amb l’actuació del Cor de l’Orfeó Lleidatà

Publicat el 02-01-2021
La formació portarà al Teatre Ateneu (18h) el concert “Songs.cat”, dirigit per Pedro Pardo i basat en èxits del pop, rock i gospel · El repertori inclou versions de clàssics nadalencs · La proposta compta amb el suport de la Regidoria de Cultura
Tàrrega tanca el cicle cultural de Nadal el diumenge 10 de gener amb l’actuació del Cor de l’Orfeó Lleidatà

Imatge d'arxiu del Cor de l'Orfeó Lleidatà

El Cor de l’Orfeó Lleidatà portarà el proper diumenge 10 de gener a Tàrrega el seu espectacle musical “Songs.cat”. Es tracta d’un concert que revoluciona el repertori coral incorporant grans èxits del pop, rock i gospel sense oblidar adaptacions de clàssics nadalencs com “Fum, fum, fum” i “El noi de la mare” acompanyats d’una banda de rock. Sota la direcció de Pedro Pardo, el concert tindrà lloc a les 6 de la tarda, al Teatre Ateneu, sala que reduirà l’aforament i aplicarà els corresponents protocols de seguretat sanitària.

L’espectacle del Cor de l’Orfeó Lleidatà, “ple d’energia positiva” segons descriu la mateixa formació, s’ha convertit en un clàssic d’aquestes festes, i enguany té a més un simbolisme especial a causa de la difícil situació de la pandèmia. En aquest sentit, l’agrupació afirma: “Tots els sectors de la societat han patit de manera directa o indirecta els efectes de la Covid-19 i el món de la cultura ho ha fet especialment. Les activitats culturals han intentat sortir de l’estigma amb la frase ‘La cultura és segura’ i l’Orfeó Lleidatà així ho vol demostrar. Tot i que el món coral és un dels més afectats per la crisi sanitària, el Cor de l’Orfeó Lleidatà no ha aturat la seva activitat ni tan sols en confinament”.

L’acte és organitzat per l’Orfeó Lleidatà amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. La producció rep el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs. Tàrrega programà inicialment el concert “Songs.cat” per al passat novembre si bé a causa de la pandèmia es va haver d’ajornar. La cita esdevindrà finalment el Concert de Reis d’enguany tancant la programació cultural de les festes de Nadal a la capital de l’Urgell.

Fundat l’any 1861, l’Orfeó Lleidatà guanyà projecció nacional i internacional des de mitjans del segle XX sota la direcció de Lluís Virgili. La formació ha actuat arreu de Catalunya, l’Estat espanyol, França, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Txèquia o Hongria. El seu actual director, Pedro Pardo, ha impulsat l’exploració de noves vies ampliant gèneres musicals i obrint-se a tots els públics.

Preu de l’entrada: 15 euros · 12 euros (anticipada)
A la venda a: www.eventbrite.es/e/entradas-songscat-124684465593
Des d’una hora abans del concert al Teatre Ateneu

  • Compartir a