Cultura, Participació i Pobles

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura, Participació i Pobles / Notícies / La Regidoria de Cultura de Tàrrega reprograma el concert de Ferran Palau i El Petit de Cal Eril per al 16 d’octubre

La Regidoria de Cultura de Tàrrega reprograma el concert de Ferran Palau i El Petit de Cal Eril per al 16 d’octubre

Publicat el 15-04-2020
Les localitats ja adquirides seran igualment vàlides · La resta d’actuacions del cicle Tàrrega Sona 2020 també s’han ajornat si bé encara no tenen nova data i es reintegrarà l’import de les entrades

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha reprogramat el doble concert de Ferran Palau i El Petit de Cal Eril per al divendres 16 d’octubre. La cita musical, que s’havia de celebrar el passat 13 de març, fou el primer gran esdeveniment cultural que la capital de l’Urgell va haver d’anul·lar a causa de la pandèmia. En la nova data es manté la mateixa hora (9 vespre) i el mateix escenari (Teatre Ateneu). Les entrades adquirides en el seu moment serviran igualment per a la nova data. Si es dona la impossibilitat d’assistir-hi, es retornarà l’import de la localitat. Per fer-ho, es prega de fer un correu electrònic a cultura@tarrega.cat adjuntant les entrades, nom i cognoms, DNI, adreça postal i un número de compte on ingressar els diners.

El Petit de Cal Eril, àlies del guissonenc Joan Pons, interpretarà les cançons del seu setè disc, “Energia fosca”, on accentua el to intimista del seu univers sonor. D’altra banda, Ferran Palau desgranarà els temes de “Kevin”, el seu quart àlbum com a solista, un treball pausat i amarat de soul melòdic.

Altres concerts del cicle, ajornats sense data

Els altres concerts del cicle Tàrrega Sona 2020 programat per la Regidoria de Cultura també han patit ajornaments. La intenció és oferir-los en noves dates que encara s’han de concretar. Oportunament s’informarà del nou calendari d’actuacions, que mantindran el Teatre Ateneu com a escenari. Tot i això, les entrades adquirides ja no seran vàlides. Per a recuperar-ne l’import es prega també de trametre un correu electrònic a cultura@tarrega.cat adjuntant les entrades, nom i cognoms, DNI, adreça postal i un número de compte. També hi ha l'opció de guardar l'entrada i bescanviar-la quan se'n compri una altra més endavant. La programació del Tàrrega Sona 2020 queda de moment així:

13/3/2020: Ferran Palau + El Petit de Cal Eril >> ajornat al 16 d’octubre (les entrades ja adquirides seran vàlides)

22/3/2020: Orquestra Julià Carbonell >> ajornat sense data (es reintegrarà l’import de les entrades adquirides)

29/3/2020: Cia. Pels Més Menuts >> ajornat sense data (es reintegrarà l’import de les entrades adquirides)

14/5/2020: Pau Riba + Xavier Mayora >> ajornat sense data (es reintegrarà l’import de les entrades adquirides)

17/5/2020: Clara Peya >> ajornat sense data (es reintegrarà l’import de les entrades adquirides)

Val a dir que els concerts de Pau Riba, Xavier Mayora i Clara Peya també formaven part de la programació de la Festa Major de Tàrrega, prevista del 12 al 17 de maig. L’Ajuntament de Tàrrega ja anuncià fa uns dies la cancel·lació de la festa a causa del coronavirus. El consistori veu molt difícil una plena normalització de la situació en les dates assenyalades i vol prioritzar la salut de les persones.

  • Compartir a