Cultura

cultura@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 9 h. a 15 h.
973 310 731
Plaça de Sant Antoni, 1 · (Regidoria de Cultura) 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Cultura / Events / Temporada de Teatre 2018 – 2019: INCURSIÓ SOCIAL - Projecte escènic d’inclusió social presenta "CHAPAMAMA O LA FI DEL MÓN"

Temporada de Teatre 2018 – 2019: INCURSIÓ SOCIAL - Projecte escènic d’inclusió social presenta "CHAPAMAMA O LA FI DEL MÓN"

Dissabte 1 de desembre · 9 nit · Teatre Ateneu (Plaça del Carme)
Quan 01/12/2018
de 21:00 a 23:00
On Teatre Ateneu (Plaça del Carme)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Ateneu 18 - 19

La Regidoria de Cultura de Tàrrega aixeca el teló d’una nova edició de la seva Temporada de Teatre. Es compleixen 24 anys d’un cicle estable que porta fins a la capital de l’Urgell estrenes destacades de diferents gèneres i formats dins les arts escèniques. La programació inclourà 9 espectacles d'octubre a febrer al Teatre Ateneu. Vicky Peña (amb “La visita de la vella dama”) i Joel Joan (amb “Escape Room”) són alguns dels noms que encapçalen la cartellera, a la qual també figura la comèdia revelació del moment, “Fairfly”, guardonada amb premis Butaca i MaxD’altra banda, la programació té un marcat caràcter de sensibilització social i farà reflexionar el públic sobre temes tan colpidors com la violència de gènere (“Rebota, rebota y en tu cara explota”); la igualtat de sexes (“Raphaëlle”); la defensa del medi ambient (“Chapamama o la fi del món”); o el drama dels refugiats (“El metge de Lampedusa”).

Dissabte 1 de desembre: INCURSIÓ SOCIAL presenta "CHAPAMAMA O LA FI DEL MÓN"

Incursío Social 2018

“InCursió Social” és un projecte innovador que promou la participació en les arts escèniques per part de persones que sovint no poden accedir a aquest àmbit de creació cultural. Una experiència nova basada en l’estreta cooperació entre professionals i participants, fomentant les seves aportacions i donant ales a la seva creativitat. En definitiva, es converteixen en els creadors i els protagonistes d’una experiència teatral. Tot el procés culmina amb una presentació davant el públic i l’estrena de l’espectacle als diferents teatres municipals de les poblacions implicades en el projecte.

CHAPAMAMA O LA FI DEL MÓN neix de la voluntat de tractar un tema de conscienciació social com és l'ecologia i el canvi climàtic a causa de la intervenció de l'home en els sistemes naturals. Una recerca col·lectiva sobre com els nostres hàbits afecten en el medi ambient i l'impacte que tenen en la perdurabilitat del nostre planeta. Una reflexió sobre quina és la nostra responsabilitat social i individual envers les generacions que naixeran i creixeran a la Terra, tot això des d'una mirada poètica i artística, segell dels projectes d'InCursió Social.

CENTRES PARTICIPANTS: Associació Alba de Tàrrega, Acudam de Mollerussa, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, L’Olivera de Vallbona de les Monges, Centre Talma de Juneda i Residència Municipal d’Avis de Juneda. Autors i directors: Vero Cendoya, Marta Barrachina, Marta Pérez i Ramon Giné

Entrada: 5 euros · Consulteu venda d’entrades, abonaments i descomptes a www.tarrega.cat/teatreateneu · Més informació: tel. 973 312 960 · infocultura@tarrega.cat

  • Compartir a