Educació, Acció Social, Ciutadania i Feminismes

De dilluns a divendres, de 10 h. a 14 h.
973 313 577
Plaça Major, 1 (Casa Consistorial) 25300 - Tàrrega
Sou a: Inici / Educació, Acció Social, Ciutadania i Feminismes / Notícies / L'Ajuntament de Tàrrega posa en servei un espai de trobada per a joves de 12 a 16 anys

L'Ajuntament de Tàrrega posa en servei un espai de trobada per a joves de 12 a 16 anys

Publicat el 14-02-2024
Disposaran de l’antic escorxador els dissabtes i diumenges a la tarda per reunir-se o fer activitats · Iniciativa dins el projecte social ‘Temps per cures’ que facilita xarxa de suport a les famílies
L'Ajuntament de Tàrrega posa en servei un espai de trobada per a joves de 12 a 16 anys

La tècnica Mireia Fontanet; l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú; i la regidora d’Acció Social, Alba Castellana, a l’antic escorxador

El jovent de Tàrrega d’entre 12 i 16 anys d’edat disposarà d’un nou servei de lleure a partir de dissabte vinent 17 de febrer. L’Ajuntament de Tàrrega posarà a la seva disposició la sala gran de l’antic escorxador, edifici de titularitat municipal situat al carrer de la Solana, perquè puguin trobar-se, passar una estona en grup o fer-hi activitats de joc, cultura i lleure.

Es tracta de la ‘Tarda Jove’ que impulsa la Regidoria d’Educació, Acció Social, Ciutadania i Feminismes dins el projecte ‘Temps per cures’. Amb aquest programa, la capital de l’Urgell proporciona una xarxa de suport i acompanyament a les famílies. Els objectius són afavorir la conciliació familiar, la igualtat i el dret al lleure.

La Tarda Jove es desenvoluparà els dissabtes de 17 h a 20 h i els diumenges de 16 h a 19 h, dinamitzada per un monitor/a de Quàlia. L’espai estarà equipat amb wifi i amb jocs de taula variats. El servei és gratuït i no cal inscripció prèvia.

Previ a l’inici de la Tarda Jove, el programa ‘Temps per cures’ de Tàrrega ha ofert amb èxit altres serveis a les famílies. Precisament, es prorroguen els ‘Camins escolars’, que brinda acompanyament als infants d’I3 a 6è de primària fins al seu centre educatiu amb recollida i retorn als punts de trobada habilitats. L’acompanyament es fa a peu amb monitoratge. Una quarantena de famílies s’han beneficiat d’aquest servei.

També s’han prorrogat els serveis de canguratge puntual per a famílies amb infants de 3 a 6 anys. Aquesta prestació, igualment gratuïta, permet que els pares i mares puguin assistir a conferències, tallers i activitats organitzades pel propi Ajuntament, entre altres.

La regidora d’Acció Social, Ciutadania i Feminismes, Alba Castellana, ha destacat l’excel·lent acollida del programa ‘Temps per cures’, “i que ara reforçarem els caps de setmana amb la posada en marxa de la ‘Tarda Jove’ amb la col·laboració de Quàlia”. Aquest projecte social compta amb el suport del Ministeri d’Igualtat, el Departament d’Igualtat i Feminismes i el Consell Comarcal de l’Urgell.

Tarda Jove 2024

  • Compartir a