Sou a: Inici / Esdeveniments / Marató de DONACIÓ DE SANG a Tàrrega

Marató de DONACIÓ DE SANG a Tàrrega

Dissabte 14 de desembre · De 10 matí a 2 migdia i de 4 tarda a 9 nit · Casal Cívic - Casal de Gent Gran (Carrer de Salvador Espriu, 9)
Quan 14/12/2019
de 10:00 a 21:00
On Casal Cívic - Casal de Gent Gran (Carrer de Salvador Espriu, 9)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Donació de Sang

Nova convocatòria solidària a Tàrrega per donar sang. Convocada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya, la iniciativa respon a la necessitat de nodrir les reserves d'hospitals i així poder salvar vides. La crida compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega, Creu Roja Tàrrega i l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell. Tàrrega sensibilitza sobre la importància de donar sang com un hàbit per a estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Jornada amenitzada amb la participació d’entitats culturals i socials del municipi.

Atenció al canvi de lloc: Casal Cívic (Carrer de Salvador Espriu, 9)

Actualment, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya subministra components sanguinis a més de 115 centres sanitaris amb un total de més de 18.000 llits. Entre tots aquests hospitals i clíniques atenen més de 760.000 altes, 3.566.000 urgències i 414.000 intervencions i en molts casos la transfusió sanguínia és indispensable. Per poder donar resposta a la nostra àrea d’influència, necessitem recollir 1.000 donacions de sang cada dia.

Pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions:
- Tenir més de 18 anys
- Pesar 50 quilos o més
- En cas de ser dona, no estar embarassada

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a