Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran

esports@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran / Esdeveniments / Cicle d'esport i salut "CAMINANT FEM SALUT I CONEIXEM TÀRREGA"

Cicle d'esport i salut "CAMINANT FEM SALUT I CONEIXEM TÀRREGA"

Dijous 25 d'abril · 2/4 de 10 matí · Des del Pavelló Municipal d'Esports
Quan 25/04/2019
de 09:30 a 11:00
On Des del Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu)
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L’EAP de Tàrrega (Institut Català de la Salut - CAP) presenta la primera activitat del Projecte Salut en Xarxa, programa basat en caminades urbanes curtes de mitja distància aprofitant per fer turisme local i admirar els edificis més singulars de la ciutat. Tot sota el lema “Caminant fem salut i coneixem Tàrrega”. Aquestes caminades tenen una durada de menys de mitja hora a hora i mitja, amb tranquil·litat, recorrent els carrers i les places de casa nostra, admirant les construccions, descobrint nous edificis i recordant els monuments més emblemàtics. Els/les professionals del Centre d’Assistència Primària (CAP) prescriuran l'activitat als usuaris/es perquè puguin millorar la seva qualitat de vida física i mental, com alternativa a l'ús de fàrmacs.

El Projecte Salut en Xarxa vol reorientar el sistema sanitari per promoure hàbits saludables i millorar la qualitat de vida amb mesures no farmacològiques. La iniciativa rep la col·laboració de les regidories d’Esports i Salut de l’Ajuntament de Tàrrega, que amb el CAP, l’Agència de Salut Pública, Creu Roja i el Consell Comarcal de l’Urgell integren el grup motor de la Taula de Salut, que analitzaran les necessitats de la comunitat i les activitats a promoure. El programa també compta amb el suport de la Diputació de Lleida. Dues infermeres del CAP i un guia municipal seran els monitors de la caminada. Cada dijous hi haurà una ruta diferent fins a finals de juny. La Regidoria d’Esports també aporta a aquest projecte el seu disseny de rutes urbanes per Tàrrega.

Inscripcions mitjançant el/la vostre/a infermer/a de referència i al telèfon del CAP Tàrrega: 973 310 852

  • Compartir a