Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran

esports@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran / Notícies / Estrena de les activitats del “Caminant fem salut i coneixem Tàrrega”

Estrena de les activitats del “Caminant fem salut i coneixem Tàrrega”

Publicat el 11-04-2019
Iniciativa del Projecte Salut en Xarxa · Són 12 caminades urbanes, de curta i mitja distància, on s’inclou una explicació dels edificis i monuments més emblemàtics del recorregut · L'Ajuntament de Tàrrega hi col·labora mitjançant les àrees d'Esport, Salut i Cultura

Tàrrega ha estrenat avui la primera activitat del Projecte Salut en Xarxa, “Caminant fem salut i coneixem Tàrrega”. Són 12 caminades urbanes per la ciutat, de curta i mitja distància, on s’inclou una explicació dels edificis i monuments més emblemàtics del recorregut (les rutes han estat organitzades per la Regidoria d’Esports). Les caminades es faran cada dijous, fins a finals de juny. El lloc de sortida és el Parc Esportiu de Tàrrega i l’horari habitual és de 9 a 11 h.

És una activitat gratuïta adreçada a la població en general. Els/les infermeres del CAP són els qui prescriuen aquesta activitat amb l’objectiu d’introduir l’hàbit de fer exercici físic diàriament i millorar la qualitat de vida dels usuaris. Els participants seran acompanyats per dues infermeres de l’EAP de Tàrrega, un tècnic/a d’esport i salut de l’Ajuntament i en algunes es disposarà d’un guia de l’àrea de Cultura.

El Projecte Salut en Xarxa es va crear per prioritzar oportunitats de millora relacionades amb la salut, fomentar la participació i apoderar la comunitat, donar impuls a la realització del programa de prescripció social i la recollida de mesures terapèutiques no farmacològiques. Aquest projecte està impulsat per l’Equip d’Atenció Primària, l’Ajuntament de Tàrrega, el Consell Comarcal de l’Urgell, l’Agència de Salut Pública i la Creu Roja, amb el suport de la Diputació de Lleida.

Inscripcions mitjançant el/la vostre/a infermer/a de referència i al telèfon del CAP Tàrrega: 973 310 852

  • Compartir a