Esports i Salut

De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports i Salut / Notícies / Tàrrega obre la temporada de les piscines municipals d'estiu

Tàrrega obre la temporada de les piscines municipals d'estiu

Publicat el 14-06-2024
Entrades i abonaments a la venda a www.tarrega.cat/piscines · El recinte romandrà obert de dilluns a diumenge, de 10:30h a 20h · Les piscines d'Altet i Claravalls, en servei a partir del dissabte 15 de juny integrades dins el carnet comarcal de l'Urgell
Tàrrega obre la temporada de les piscines municipals d'estiu

Primer dia de la nova temporada de les piscines municipals d'estiu de Tàrrega

>> WEB COMPLEX PISCINES TÀRREGA (venda d'entrades i abonaments) <<

+ Informació i consultes: tel. 973 525 775  ·

Tàrrega ha obert avui divendres la temporada de les piscines municipals d’estiu. Les instal·lacions ja han rebut els primers banyistes coincidint en una jornada, a més, d’altes temperatures a la capital de l’Urgell. Les entrades i els abonaments es poden adquirir per via telemàtica mitjançant el web www.tarrega.cat/piscines. També es poden comprar de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta).

Els preus no experimenten canvis en relació a l’any passat. Així, l’abonament individual per adults costa 75 euros; l’infantil, 55 euros; per a persones majors de 65 anys, 45 euros; i el familiar, 145 euros. Alhora, s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament de 25 banys a 60 euros i un de 40 banys per 100 euros. Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L’accés és lliure per als infants menors de 3 anys. També es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros.

L’Ajuntament de Tàrrega ha invertit enguany 60.962 euros per renovar rajoles del paviment que estaven malmeses i dutxes exteriors. Les piscines d’estiu, gestionades per la Regidoria d’Esports, romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d'11 del matí a les 8 del vespre (festius inclosos), fins al 8 de setembre. L'equipament, de 7.900 metres quadrats, ofereix una làmina d'aigua de 1.280 metres quadrats a més de solari, dutxes, vestidors, guixetes i lloguer de gandules i cadires de platja.

Les piscines d’Altet i Claravalls obriran portes el dissabte 15 de juny

Pel que fa a les piscines municipals d’Altet i Claravalls, obriran portes el dissabte 15 de juny. Per segon any consecutiu, el servei s’integra dins el carnet comarcal que permet l’accés a 17 piscines de l'Urgell. El cost és de 42 euros amb descomptes per a famílies nombroses i monoparentals (30 euros) i per a majors de 65 persones i persones amb diversitat funcional (25 euros). Per als infants menors de 3 anys és gratuït.

  • Compartir a