Esports

esports@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports / Esdeveniments / Nova temporada de les PISCINES MUNICIPALS D'ESTIU de Tàrrega, Altet i Claravalls

Nova temporada de les PISCINES MUNICIPALS D'ESTIU de Tàrrega, Altet i Claravalls

De dilluns a diumenge · De 2/4 d'11 del matí a les 8 del vespre · Parc Esportiu (Tàrrega)
Quan 25/06/2021
de 10:30 a 20:00
On Parc Esportiu Tàrrega, Altet i Claravalls
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Piscines Estiu

Piscina Altet

>> WEB PISCINES MUNICIPALS DE TÀRREGA, ALTET I CLARAVALLS (venda d'entrades i abonaments) <<

+Informació i consultes: tel. 628 121 319 ·

Les piscines municipals de Tàrrega, Altet i Claravalls han reobert les seves instal·lacions. Per segon any consecutiu, els recintes s’adapten a les mesures de seguretat sanitària contra la Covid-19 per garantir la salut de les persones usuàries, aquesta vegada amb aforament limitat al 70%. A diferència de l’estiu passat, però, no s’estableixen franges horàries. Les piscines romanen en servei de dilluns a diumenge, de 2/4 d’11 del matí a les 8 del vespre. La temporada de bany a Tàrrega s’allargarà fins al diumenge 5 de setembre mentre que a Altet i Claravalls finalitzarà el dimarts 31 d’agost.

Cal mantenir la distància de seguretat i dur mascareta en els llocs de pas. A més, s’ha habilitat un circuit d’entrada i sortida amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i estora desinfectant. Així mateix, no es pot fer ús de les guixetes, gandules, fonts d’aigua i dutxes dels vestidors (sí de les dutxes exteriors).

Piscines Tàrrega 2020La Regidoria d’Esports, que gestiona el servei, ha rebaixat els preus dels abonaments de Tàrrega entre un 15% i un 18%, segons les modalitats. A tall d’exemple, l’abonament individual per adults passa de 90 a 75 euros. L’abonament infantil és de 55 euros; per a persones jubilades, de 45 euros; i el familiar, de 145 euros. Una altra novetat és l'abonament de 25 banys a 60 euros. D’altra banda, es mantenen els imports de les entrades individuals: 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L’accés continua sent lliure per als infants menors de 4 anys. A més, es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen d’entrada a 1 euro i abonament a 30 euros (el mateix preu s’aplica a acompanyants i monitors).

Piscines Claravalls

Pel que fa a les piscines d’Altet i Claravalls, els preus públics augmenten lleugerament per escurçar la diferència en relació amb les de Tàrrega. Els veïns residents dels pobles tenen preferència a l’hora d’adquirir abonaments, que oscil·len dels 35 als 120 euros. Les entrades individuals costen de 2 a 4 euros segons la modalitat. També s’hi pot adquirir les entrades especials per a persones amb discapacitat.

La venda d’entrades i abonaments s’efectua per via telemàtica mitjançant el web www.tarrega.cat/piscines (en accedir al recinte es mostra al mòbil el codi de la compra). A la taquilla només es poden adquirir entrades pagant amb targeta (no abonaments).

Més informació sobre aquest esdeveniment…

  • Compartir a