Esports

De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports / Notícies / Rècord de participació al 28è Cros Intercomarcal de Tàrrega, que aplega un total de 730 atletes

Rècord de participació al 28è Cros Intercomarcal de Tàrrega, que aplega un total de 730 atletes

Publicat el 14-11-2021
La convocatòria, organitzada per la Regidoria d’Esports al Càmping Municipal, retorna després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia · Bona part de les proves han corregut la mateixa distància en les categories masculina i femenina per fomentar la igualtat en l’esport
Rècord de participació al 28è Cros Intercomarcal de Tàrrega, que aplega un total de 730 atletes

Una de les curses disputades al 28è Cros Intercomarcal de Tàrrega

Tàrrega ha recuperat avui diumenge amb molt èxit la celebració del seu Cros Intercomarcal després de l’aturada obligada de l’any passat a causa de la pandèmia. Ha estat la 28a edició d’una convocatòria que enguany ha assolit el seu rècord de participació aplegant un total de 730 atletes en les diverses curses disputades. El cros de la capital de l’Urgell ha esdevingut la primera cita puntuable dins el calendari del circuit escolar de l’ATCELL 2021 - 2022. L’escenari de les competicions ha estat com de costum el Càmping Municipal - Espai Felip Robinat Felip, recinte on s’han habilitat diferents circuits amb distàncies d’entre 500 i 7.200 metres (per als corredors més petits, circuits de 40 a 80 metres).

Tret de les modalitats d’oberta i veterans, les categories masculines i femenines han corregut per primera vegada la mateixa distància en totes les proves (juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamins i minis). Es tracta d’una proposta del Consell Esportiu de l’Urgell i a la qual s’ha adherit la Regidoria d’Esports de Tàrrega, organitzadora del Cros. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Silveri Caro, ha destacat que “l’atletisme és una eina excel·lent per transmetre valors d’igualtat a infants i joves”.

Per amenitzar la matinal atlètica, també s’han posat atraccions infantils a l’abast del públic. La 28a edició del Cros Intercomarcal Ciutat de Tàrrega ha comptat amb suport del Consell Esportiu de l‘Urgell, Consell Comarcal de l’Urgell, Unió de Consells Esportius de Catalunya, Diputació de Lleida i Secretaria General de l’Esport a més de clubs esportius, centres educatius i entitats de la ciutat.

>> Més informació, aquí <<

  • Compartir a