Esports

esports@tarrega.cat
De dilluns a divendres, de 10 h. a 13 h.
973 312 935
Pavelló Municipal d'Esports (Parc Esportiu) · 25300 TÀRREGA
Sou a: Inici / Esports / Notícies / Tàrrega elimina les franges horàries a les piscines municipals d’estiu a partir del dimecres 1 de juliol

Tàrrega elimina les franges horàries a les piscines municipals d’estiu a partir del dimecres 1 de juliol

Publicat el 29-06-2020
Es podrà fer ús de les instal·lacions de les 10 del matí a les 8 del vespre · Es continuarà vetllant per la distància de seguretat i els protocols higienicosanitaris · La mesura també es fa extensiva a les piscines d’Altet i Claravalls
Tàrrega elimina les franges horàries a les piscines municipals d’estiu a partir del dimecres 1 de juliol

Les piscines municipals de Tàrrega han rebut avui les primeres persones usuàries sota els nous protocols de seguretat sanitària

>> WEB PISCINES MUNICIPALS DE TÀRREGA, ALTET I CLARAVALLS (venda d'entrades i abonaments) <<

NOU DECRET D'ALCALDIA SOBRE LA GESTIÓ DE LES PISCINES MUNICIPALS D'ESTIU

L’Ajuntament de Tàrrega eliminarà les franges horàries a les piscines municipals d’estiu a partir del dimecres 1 de juliol. La mesura respon als nous criteris de l’etapa de represa pel que fa a piscines recreatives, que ja no restringeix l’aforament en aquest tipus de recintes mentre es garanteixi la distància de seguretat entre les persones usuàries. Per tant, es podrà fer estada a les piscines de Tàrrega, Altet i Claravalls de les 10 del matí a les 8 del vespre a lliure disposició dels banyistes. Els abonaments ja retirats fins ara tampoc estaran sotmesos a les franges a partir de dimecres vinent.

Piscines Tàrrega 2020Val a dir, però, que el tràmit de compra d’entrades i abonaments a partir de l’1 de juliol continuarà fixat en franges horàries tot i que no s’aplicaran. Així mateix, les persones usuàries d’abonaments hauran de continuar reservant prèviament l’assistència. El consistori ha decidit no modificar el sistema informàtic cas que calgués reforçar de nou les mesures de seguretat contra la pandèmia durant les properes setmanes. D’altra banda, es mantindran els protocols de neteja i desinfecció de les instal·lacions tot i que sense desallotjar el recinte.

Així mateix, tal i com ja es fa des de l'inici de temporada el passat 20 de juny, es continuarà prenent la temperatura de les persones usuàries mitjançant termòmetres sense contacte; es mantindrà l’obligació de desinfectar-se les mans i el calçat en accedir a les instal·lacions; i no es podran utilitzar vestidors, guixetes, gandules i fonts d’aigua. A la zona de gespa s’han delimitat circuits de pas i zones individualitzades. En tot moment, s'ha de guardar la distància de seguretat amb terceres persones.

Control de temperaturaLa venda d’entrades i abonaments es fa per via telemàtica al web www.tarrega.cat/piscines (també es pot fer el tràmit mitjançant el personal de recepció). Això permet accedir a les piscines mitjançant el telèfon mòbil, sense fer ús de diners en metàl·lic. Els preus s’han mantingut en relació a l’any passat amb entrades entre 2 i 4 euros segons l’edat a més d’abonaments individuals i familiars. També es mantenen les tarifes reduïdes per a socis del Club Natació Tàrrega.

Com a novetat, s’ofereixen preus reduïts per a persones amb discapacitat acreditada (entrada a 1 euro i abonament a 30 euros). Si requereix de persona i/o monitor acompanyant, també gaudirà del mateix descompteEls infants de fins a 3 anys poden accedir-hi de forma gratuïta. Les piscines també acullen els entrenaments d’esportistes federats del Club Natació Tàrrega i cursets de natació. La temporada de bany es prolongarà fins al 6 de setembre. A Altet i Claravalls es tancarà una setmana abans, el 30 d’agost.

Piscines Claravalls

  • Compartir a