gòTIC Ajuntament de Tàrrega

gotic@tarrega.cat
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 9 a 13.00 hores
Dimarts, de 15.00 a 18.00 hores
Dijous, de 17.00 a 20.00 hores
973500199
Segle XX, 2 2on.
Centre d'Entitats
Sou a: Inici / gòTIC Ajuntament de Tàrrega / COL·LECTIUS

COL·LECTIUS

Club Social Airecel

logo del servei

El Club Social Airecel és un servei de l'Associació Alba que es constitueix com un recurs d’inclusió social adreçat a persones amb problemàtica derivada de trastorn mental, mitjançant activitats de lleure. A través de les activitats de lleure s’ofereix un suport social a les persones per tal de fomentar la participació social i comunitària i per tant, l’arrelament i identificació amb el propi entorn i alhora potenciar nous vincles afectius i ampliar la xarxa relacional de la persona.

Setmanalment realitzen l’activitat d’informàtica al gòTIC, on disposen de l’espai i els equips informàtics necessaris per a facilitar l’accés de les persones a les noves tecnologies.

Durant l’activitat i de forma autogestionada, cadascú persona participant decideix què prefereix fer: revisar el correu electrònic, llegir la premsa, escoltar música, fer recerca de feina, mirar vídeos, jugar a escacs, pintar mandales en línia... I a la vegada, serveix per crear xarxa comunitària, gràcies al fet de conèixer i fer ús d’aquest recurs municipal.

  • Compartir a
  • Compartir a